2777
2789

دیشب داشتم به این قضیه فکر میکردم بعدش یادم اومد پدربزرگ مادرم و پدربزرگ خودم جفت شون چشم هاشون آبی بود به رنگ آسمون 

حتی پدر مادربزرگم هم چشماش روشن بود آبی روشن ولی من که نتیجه هستم رنگی نشدم 

داییام سبز 

یکی از خاله هام سبز 

پسرداییام سبز و آبی

بیشتر پسرهامون شدن اونم نه همه.

از دخترها فقط یکی شد اونم خواهر منه.

من نتیجه بودم پس چرا نشدم 

تازه بچه های دخترداییام که نبیره هستن هم نشدن تازه دخترداییم هم پدر خودش سبز هست هم پدرشوهرش.

اونوقت کی گفته که نتیجه ها به جدشون میرن؟😁 

من چشمها پدرشوهرم رنگیه شوهرمم چشم رنگی شده الان دخترمم هست

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا ب این چیزا نیست منم یک عدد نتیجه چشم مشکیم ک میتونست آبی یا عسلی بشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

هااا؟؟🤔🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من خودم سبز مادرشوهرم سبز شوهرم قهو ه ای روشن

بچه هام ۴تا قهوه ای تیره

نوه ام باباش چشماش سبزابیه ولی چشمای نوه به من رفته سبز😍😍😍😍😍😍

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2790
2778
2791
2779
2792