2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیا ☹😭😭😭😭😫😫😫

126 بازدید | 16 پست

ببین من موندم بین چند مورد خواهش میکنم راهنماییم کنید ، کلاس زبان برم ؟ یا باشگاه ؟ لیزر ؟ مامانم میگه زبان و بزار تو تابستان از مدرسه هم کم کم یاد میگیری ، برو باشگاه تا اندامت خوب باشه و لیزر صورت برو ؟ راست میگه نه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صددرصد زبان اصلا شک نکن هر چیز دیگه ای بری بعدا پشیمون میشی 

من یازدهمم تا الان مدرسه هیچ چیز خاصی یاد نداده برو کلاس زبان 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
زبان خودت میتونی قوی کنی  لیزر و باشگاه هم که اول لیزر مهمه بعد باشگاه ولی کلا سر درگم بشی هیچ ...

درسته اول باشگاه رو استارت شو بزنم چون رو روحیه مم تاثیر میذاره در کنارشم میرم لیزر ی ، ممنون 

نه بابا اجی جونم موهای صورت من هین دستم است ! شاید کمی نرم تر ولی بشدت پر مو هستم و زخیم 

عه پس موفق باشی ❤❤

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

خب تقریبا هم سنیم‌ من تازه رفتم تو ۱۸😁

بنظرم باشگاه و لیزر اول برو چون لیزر توی اعتماد بنفس و باشگاه توی روحیه تاثیر میزاره

من خودم چون کنکوریم نمیتونم برم ک کلا روحیم داغونه

زبان رو میتونی از یوتیوب فعلا اوکی کنی تا تابستون❤

صددرصد زبان اصلا شک نکن هر چیز دیگه ای بری بعدا پشیمون میشی  من یازدهمم تا الان مدرسه هیچ چیز ...

مثلا چقدره زبانت گلم مثلا میتونی حرف بزنی ؟ یا چی ؟ من بخاطر حال بد روحییم از درس ها خیلی عقب موندم واسه همین الانم 😂 جوری درس می خونم که نه سیخ بسوزه نه کباب