2777
2789
عنوان

می‌خوام مثل شوهرم سنگی بشم، نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 25 پست
آره ندارن ولی آخه یه جایی خسته میشی و دیگه هیچی برات مهم نمیشه 

این خانم حتی وقتی هم که توجه ومحبت میکرده خودش نبوده خودش نوشته الکی ازش تعریف میکردم اگه از همون اول خودش بود الان اینقد خودش رو سرزنش نمیکرد

تنهای تنهای تنها
یه مدت محبت هاتو ترک کنی بزاری کنار به خودش میاد متوجه یه خلا میشه که مثلا قبلا مریض میشدم یه پرستار ...

دور از جون انگار منتظرم مثلا مریض شه، صبح باهاش خداحافظی کنم برم سر کار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانم حتی وقتی هم که توجه ومحبت میکرده خودش نبوده خودش نوشته الکی ازش تعریف میکردم اگه از همون او ...

منظورم از الکی این بود که اگر درک نمی کردم کارشو، مثلا زبانش خوبه من نه زیاد...خب وقتی می پرسید خوب حرف زدم اقلا میگفتم اره ته ته پته دیگه نمی کنی..

میشه بگی چی میکنی؟ من حساس شدم خیلی..هی دعوا راه میندازم و گیر میدم ولی میدونم چه مرگمه، اونم یا نم ...

کار خاصی نکردم مثلاً یه بار که باهام حرف نزنه واسه بار دوم منم باهاش حرف نمی‌زنم اگه اون بی توجهی می‌کنه تو هم بی توجهی کن هر کاری اون می‌کنه رو تو هم انجام بده

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
این خانم حتی وقتی هم که توجه ومحبت میکرده خودش نبوده خودش نوشته الکی ازش تعریف میکردم اگه از همون او ...

عزیزم همه این کارایی که این می‌کرده فقط به خاطر جلب توجه بوده دوست داشته اونم باهاش حرف بزنه مگه همین که یه ذره بهش اهمیت بده چیزی ازش کم میشه اینجوری اگه زنش ازش سرد بشه هم تقصیر خودشه اینم آدمه ربات که نیست 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
دور از جون انگار منتظرم مثلا مریض شه، صبح باهاش خداحافظی کنم برم سر کار

میبینی؟ انقد شوهرتو میخوای دلشو میزنی

دست نیافتنی باش یکم 

یه قدمتو در ازای دوقدم اون بردار

ثانیا مریضی که دور از جون نداره ما هممون مریض میشیم گاهی

عزیزم همه این کارایی که این می‌کرده فقط به خاطر جلب توجه بوده دوست داشته اونم باهاش حرف بزنه مگه همی ...

درسته همانطور که محبت وتوجه این خانم همسرش رو تغییر نداد پس سرد وسخت شدن این خانم هم همسرشون رو تغییر نمیده .پس بهتره خودش باشه تا بیشتر ازاین از لحاظ اعصاب وروان اسیب نبینه

تنهای تنهای تنها
درسته همانطور که محبت وتوجه این خانم همسرش رو تغییر نداد پس سرد وسخت شدن این خانم هم همسرشون رو تغیی ...

والا به نظرم اونقدر از لحاظ عصاب و روان آسیب دیده که دلش میخواد مثل شوهرش بشه

والا به نظرم اونقدر از لحاظ عصاب و روان آسیب دیده که دلش میخواد مثل شوهرش بشه

اصلا آدم نمیتونه خودش باشه

بقول دکتر روانشناس

باید طوری باشین که بهترین طرف مقابل بیاد بیرون نه بدترینش

من واقعا نمی تونم دیگه خوب باشم و محبت کنم

آخه تغییر اگر نمی کردم که اونم عجیب بود

یعنی تو همه جوره بی توجهی ببینی، آخرشم بخندی و تعریف کنی و مواظب باشی...اینکه خودش یه مریضی دیگست