shiva_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 507 عنوان دعای مجرب برای شاغل شدن 123 بازدید | 8 پست سلام کسی دعا برای پیدا کردن کار بلده؟تو روخدا بلدین چیزی میدونین بگید!خیلی کلافم دیگه هر جا میرم فقط میخوان ازم سو استفاده کنن 1402/09/07 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliii2020 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 3318 چه سواستفاده ای؟؟میگن سوره یوسف خوبه بخونی وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
shiva_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 507 چه سواستفاده ای؟؟ میگن سوره یوسف خوبه بخونی تا میبینن ی دختر مجرد اومده کار کنه فقط دوس دارن بهش نزدیک شن دوست بشن و ...هزار جا رفتم دراومدم ب خاطر ادا بازیاشون.ی جای مطمعن پیدا نمیتونم بکنم.خیلی غصه میخورم 😓
بلوبری20 عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 700 الهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواکبه مدت ۴۰ روز ۱۱۰ مرتبه بعد نماز صبح بخونین به امید خدا مشکلتون رفع میشه❤️
shiva_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 507 سوره یوسف بنویس بزار تو شکاف دیوار سرچش کن تو نت ااینم انجام دادم حل نشد!میخوام دوباره بنویسم!میگم شاید ی قسمتشو اشتباه انجام دادم
liliii2020 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 3318 تا میبینن ی دختر مجرد اومده کار کنه فقط دوس دارن بهش نزدیک شن دوست بشن و ...هزار جا رفتم دراومدم&nbs ... چند سالتهمنم قدیما با اینکه جوونتر بودم از این داستانا نبود تو شرکتها ولی الان بد زمونه ای شده تو سایت جاب ویژن عضو شو رزومه درست کن بفرست اون سایتها معتبرتره یا سایت ای استخدام وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
shiva_goli مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 507 چند سالته منم قدیما با اینکه جوونتر بودم از این داستانا نبود تو شرکتها ولی الان بد زمونه ای شده&nbs ... 28.جدی؟تو گوگل بزنم جا ویژن؟
liliii2020 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 3318 28.جدی؟تو گوگل بزنم جا ویژن؟ سایت جاب ویژن سایت ای استخدام رزومه درست کن بفرست برای اگهی هایی که میخوای وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....