2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 43 پست
ممنون عزیزم🥲قلبش مشکل داره دعا کن خوب شه خیلی میترسم 

چند نفر را مثال بزنم که خیلیها برای نمردنشان دعا کردند دست اخر دعا کنندگان مردند و مریض نمرد

امیدت به خدا باشد

فکر منفی نکن

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی خدا رو داری چه باکی! من تو بدترین روزهای زندگی فهمیدم خدا نخواد کل دنیا جمع بشه نمیتونن اسیبی ...

نمیشه واقعا 

من تازه یکی دوماهه از سخت ترین مرحله زندگیم در اومدم و الان کلا فکروذهنم شده اگه همون ی مقدار تایمی هم ک مامانم خونس و سرکار نمیره پیشم نبود من چجوری میخواستم سر پا شم

واقعا فکر تنهایی ترسناکه اونم وقتی ۲۰ سالته و حتی ی نفرم تو فامیل نداری 

خیلی اذیت میشم واقعا

بله ایشون از مادر شما ارث نمیبره. از ارثی که به پدرش رسیده ارث میبره. البته اگه مادربزرگتون زنده با ...

خب منم همینو گفتم دیگه دوست گرامی پس  حرف اول من درست دراومد که دایی و خاله به واسطه پدرومادرشون ارث میبرن از خونه این خانم

خدا بیامرزه عزیزم 🖤

ممنونم عزیزدلم از من به تو نصیحت حتما بگو خونه رو بنام تو کنه وگرنه واقعا خدای نکرده اتفاقی برای مادرت بیوفته تازه فامیل روی واقعیشونو نشون میدن حرف اول من هم درست بود که دایی و خاله اگر خدای نکرده مادبرزگ و پدربزرگت بعد از مادرت فوت کنن از مادرت ارث میگیرن و مجبوری بخشی از خونه رو به عنوان سهم الارث بهشون ببخشی

نمیشه واقعا  من تازه یکی دوماهه از سخت ترین مرحله زندگیم در اومدم و الان کلا فکروذهنم شده اگه ...

الهی بمیرم واااای چقدر تو منی خود خود منی بخدا دقیقا افکار من ترسای من تازه من پدرمم مریض بود تو بیست سالگیم و هیچکس نبود حتی بپرسی مرده یا زنده بعد از فوتم که کلا اصلا وجود نداشتیم انگار 

🥺منم تنهام  همیشه هم این ترس که اگه مامانم نباشه در آینده با کسی آشنا شم اذیتم کنه به کی میخو ...

الهی بمیرم برات منم همینم خیلی میترسم باهر کی اشنا میشم خیلی وسواس دارم که خوب باشه یا نه خواستگارامو با ترسای زیادم رد میکنم چون دقیقا منم هیچ پناهی ندارم راهش اینه خودمونو قوی کنیم عزیزدلم چاره دیگه ای نداریم

بزرگوارین.خدا مادرتون رو مورد امرزش قرار بده. من تو زندگی خیلی چیزا رو از دست دادم اما مادرم کنارم ...

خدا رفتگان شمارو بیامرزه و مادر عزیزتونو براتون نگه داره خداروشکر که مادر دارین یعنی همه زندگستون رنگیه باور کنین این حرفو 

ممنونم عزیزدلم از من به تو نصیحت حتما بگو خونه رو بنام تو کنه وگرنه واقعا خدای نکرده اتفاقی بر ...

اره این ماه قراره شد بریم صلح عمر ببنده بعد خودش به نام من شه🥲🥰توام دعا کن عمل کنه مشکلی پیش نیاد براش خیلی میترسم

الهی بمیرم واااای چقدر تو منی خود خود منی بخدا دقیقا افکار من ترسای من تازه من پدرمم مریض بود ...

🤦🏻‍♀️ن بابا من بابام زندس زن گرفته ب حدی بدم میاد ک حتی نمیخوام ریختشو ببینم فقط اذیتمون کرد

خدا رفتگان شمارو بیامرزه و مادر عزیزتونو براتون نگه داره خداروشکر که مادر دارین یعنی همه زندگس ...

😘مرسی عزیزم 

ایشالا زندگی شمام خوب پیش میره و همه چیز درست میشه