2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 43 پست
ببخشید قصد جسارت نداشتم ولی قانون همین که عرض کردم. حقوق خوندم.سرخود چیزی نگفتم

چی بگم پس لابد وکیل ما اشتباه میکرد و الکی استرس به خودمون دادیم و پیچوندیم 🤷‍♀️البته داییم هم خیلی اذیت کرد و میخواست زمین مادرمو بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید قصد جسارت نداشتم ولی قانون همین که عرض کردم. حقوق خوندم.سرخود چیزی نگفتم

و اینکه اختیاردارین چه جسارتی شما که درسشو خوندین بهتر مسدونسن حتما و من اشتباه کردم قطعی نظر دادم🙏

دوست گرامی من خووم مادرم فوت شده و درگیر انحصار وراثت بودم و قطعا بیشتر میدونم !

خدارحمتشون کنه.

ببینید.وقتی فرزند زنده باشه و پدر بزرگ و مادربزرگ فوت باشن

فقط به فرزند میرسه اگه فرزند هم نباشه اونوقت به طبقه دوم میره.

البته اگه پدر بزرگ و مادربزرگ بعد مادر فوت کنن سهم پدربزرگ و مادر بزرگ به وراثشون میرسه که خاله هم شامل میشه

و اینکه اختیاردارین چه جسارتی شما که درسشو خوندین بهتر مسدونسن حتما و من اشتباه کردی قطعی نظر ...

موقع تقسیم ارث ملاک نیست موقع فوت ملاک

اگه مادر فوت کنه و یکساعت بعد پدربزرگ و مادر بزرگ فوت کنن قطعا ارث به پدر بزرگ و مادر بزرگ میرسه

منتهی چون فوت شدن به وراثشون میرسه

خدارحمتشون کنه. ببینید.وقتی فرزند زنده باشه و پدر بزرگ و مادربزرگ فوت باشن فقط به فرزند میرسه اگه ...

ممنون خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه خب پس خداروشکر چون خیلی اذیت کردن و حرفشو زدن منم با وکیل مشورت کردم اینو بهم گفت و ترس به جونم انداخت البته دورازجون شما گاهی پیش میاد بعضی وکلا از طرف مقابل دعوی رشوه ای میگیرن که موکلشونو منحرف کنن منم چون از قوانین اطلاع نداشتم احتمالا این قضیه پیش اومده خوب شد گفتین وکیلمو عوض کنم

موقع تقسیم ارث ملاک نیست موقع فوت ملاک اگه مادر فوت کنه و یکساعت بعد پدربزرگ و مادر بزرگ فوت کنن قط ...

خب منم همینو گفتم دیگه پس یعنی الان به داییم ارث میرسه ؟؟ پدربزرگم بعد از مامانم فوت شده

و اینکه اختیاردارین چه جسارتی شما که درسشو خوندین بهتر مسدونسن حتما و من اشتباه کردم قطعی نظر ...

بزرگوارین.خدا مادرتون رو مورد امرزش قرار بده.

من تو زندگی خیلی چیزا رو از دست دادم

اما مادرم کنارم موند

خب منم همینو گفتم دیگه پس یعنی الان به داییم ارث میرسه ؟؟ پدربزرگم بعد از مامانم فوت شده

بله ایشون از مادر شما ارث نمیبره. از ارثی که به پدرش رسیده ارث میبره.

البته اگه مادربزرگتون زنده باشن بازم با داییتون نمیرسه

الهیییی چقدر درکت کردم منم دقیقا شرایطم همینه منتهی کسیو تدارم و خیلی از تنهاییم میترسم سعی کن ...

🥺منم تنهام 

همیشه هم این ترس که اگه مامانم نباشه در آینده با کسی آشنا شم اذیتم کنه به کی میخوام پناه ببرم یا اگه بلایی سرم بیاره کیو دارم ک چیزیم شد پیگیری کنه😓ی وقتایی واقعا بهش فکر میکنم ی روزم تمام کارم میشه گریه که من تنهایی چیکار کنم 

دایی هامم مثل گرگ

رحم ندارن مامانم باهاشون قهره ارتباط نداره میترسم خدای نکرده تنها بمونم مثل بختک بیفتن رو زندگیم انقد ک عوضین

خونه بزن به نام خودت  حقوق هم میرسه به خودت

بنام خودم منظورت صلح عمره؟اینجوری میخواد بزنه که خدای نکرده چیزیش شد برسه به من نتونن اقدام کنن ادعای ارث کنن

نترس یک ریال به کسی نمیرسه تنها وارثش تویی فقط اگر پدر و مادرش زنده باشند کمی سهم دارند روزهای خو ...

ممنون عزیزم🥲قلبش مشکل داره دعا کن خوب شه خیلی میترسم