2777
2789

😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این مدلیم🤣😐😂نمیدونم یهو دیگه از وسطاش نمیکشه حوصلم میرم بیرون.انگار مجبورم کردن تاپیک بزنم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
واسه من پیش اومده مثلا یهو شوهرم اومده یا تلفن زنگ خورده یا بچم ی چیزی میخواسته حتی شده یادم رفت ...

لنتیا اخه یکی دوتا نیس که 

۹۹ درصد همینن شوهرشون زود میاد 😂

چند دسته رو توذهنت بلاک کن و وارد تاپیک هاشون نشو این چند دسته عبارتند از :تاپیک میزنن اصلا حرف نمیزنن تا کاربرا شروع به دعوا کنن  تاپیک میزنن طلبکار میشن و فقط باید تاییدشون کنی حتی اگر خودشون نطر خواسته باشن تاپیک میزنن به زبون محلیشون و کاملا بی سروته و با لهجه بدون فعل و فاعل و فاصله  تایپ میکنن و اگه اعتراض کنی میگن سواد نداری!!!!°°°°

تاپیک میزنن و رگباری یه تاپیک رو تکرار میکنن 

تاپیک میزنن و با شدت برای همه ابراز تاسف میکنن 

وووو


راستش ادب و شعور استارتر از همون لحن پست اولش،معلومه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  3 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  3 ساعت پیش