2777
2789
عنوان

تغییر سیکل قاعدگی بعد از اقدام

309 بازدید | 5 پست

بچه ها قبلا سیکلم حدود 35 روزه بود 29 یا 30 روز فاصله و 5 روز پریودی.. بعد اقدام الان چند ماهه که 22 روزه شده!! 17 روز فاصله و 5 پریودی..چند ماهه که اینجوری داره پیش میره حالا نمیدونم کی موقع تخمک گذاریمه..برنامه دانلود کردم میزنه روز دوم بعد اتمام پریودی تخمک گذاریه🥲تحربه داشتین؟؟علایمیش چیه و چجوری بفهمم؟؟نیازی به دکتر هست؟کیت تخمک گذاری تو این مواقع فایده داره؟

بدنت واکنش نشون داده به زودی باردار میشی.کیت استفاده کن منم دقیقا الان که قصد بارداری دارم سیکلم بهم ...

تا حالا ایتفاده نکردم تا بدونم کی تخمک گذاریمه🥺فقط خدا کنه باردارشیم🥲💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجدری بودم فهمیدم تنبلی دارم برو دکتر حتما حرف نی نی سایتیام گوش نده منم فکر کردم بدنم واکنش نشون میده خودمو بیچاره کردم حتمااااا برو دکتر چک کن خودتو 

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
منم اینجدری بودم فهمیدم تنبلی دارم برو دکتر حتما حرف نی نی سایتیام گوش نده منم فکر کردم بدنم واکنش ن ...

چرا؟؟؟؟؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …