2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 107 پست
عزیزم...خب یه کاری جورکن واسه خودت توخونه خودتومشغول کن.چقدشبیه منی شوهرمنم شکاکه‌..

چیکار کنم خواهر دست و پامو بسته نمیزارع .کسل و بی انگیزه شدم حوصله ندارم اصلا 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح بیدار شدم رفتم دکتر بعد باشگاه. امروز مرخصی هستم بعدم برگشتم خونه یه کم مرتب کردم غذا خوردم باید ...

روزمرگی خوبی داشتی .خوشم اومد .ب غیر از قسمت دکترش

ممنون ولی کاش دوستی چیزی داشتم هم صحبت هم فکر یکم بیرون میرفتم همش خونه ام 

میدونم گلم درک میکنم منم همینم .دوست دارم اما شوهرم اجازه بیرون نمیده

شامم رو گذاشتم ، خونه تقریبا تمیزه . پسرمم تو گهواره خوابیده و هر چند دقیقه یه بار تکونش میدم . دلم ...

خسته نباشی عزیزم .جمله آخرتو منم هستم 

خداروشکر بعد یه سرماخوردگی سخت بالاخره امروز رفتم بلشگاه ،درسته حالم بد شد برگشتم ولی بازم خداروشکر ...

دقیقا کار خونه تکونی ندارع..

مرسی عزیزم همچنین ب شما

من ظرفای مونده خونم بایدتمیزکاری اساسی شه خودمم همینطورولی من خیلی ریلکس دارم واسه خودم درازنشست میر ...

خخخ اتفاقا خیلی خوبه ریلکس باشی 

میدونم گلم درک میکنم منم همینم .دوست دارم اما شوهرم اجازه بیرون نمیده

الهی چرا ؟؟ شوهر من اصلا کاریم نداره خودم کسیو ندارم آدم خوب ندارم دوستای مجردیم گذاشتم کنار چون با وجود بچه و کلا خیلی چیزا دیگه درست نبود اذیتشون کنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
الهی چرا ؟؟ شوهر من اصلا کاریم نداره خودم کسیو ندارم آدم خوب ندارم دوستای مجردیم گذاشتم کنار چون با ...

شوهر من کلا گیر میده با هر دوستم بخام برم بیرون میگ این لباشو زل زده دوست ندارم باهاش بری این یکی کوتاه میپوشه اون یکی تنگ میپوشه بهتون متلک مینددازن خلاصه از هر کس ی ایرادی در میاره دوستای بدی هم ندارم والا خیلی خوبن متاهل هم هستن .باشگاه و کلاس و هم ک نمیزارع فقط میگه تو خونه تمیز کن و غذا بپز بخدا خسته شدم از دستش 

شوهر من کلا گیر میده با هر دوستم بخام برم بیرون میگ این لباشو زل زده دوست ندارم باهاش بری این یکی کو ...

چند ساله ازدواج کردین ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۳سال کلا اخلاقش همینه .باباشم همینجوریه

خیلی سخته حداقل گاهی دوستات دعوت کن خونت دور هم باشید آدم واقعا تنهایی دق میکنه حالا من سرگرم بچه هامم بازم احساس تنهایی شدید میکنم 

خیلی سخته حداقل گاهی دوستات دعوت کن خونت دور هم باشید آدم واقعا تنهایی دق میکنه حالا من سرگرم بچه ها ...

واقعا هم دارم دق میکنم ‌.احساس تنهایی کردن اونم زمانی که متاهلی واقعا بدترینه

واقعا هم دارم دق میکنم ‌.احساس تنهایی کردن اونم زمانی که متاهلی واقعا بدترینه

چقدشوهرامون عینه همن....  من یه بیرون میخام برم بایداز اجازه بگیرم اونم باقهرواخموایناکنم مگه اجازه بده رفتم اومدمم بایدجواب پس بدم بهش که کجاهارفتم چیکاراکردم چی خریدم چقدپول خرج کردم...ولی بعضی وقتا که خیلی گیرمیده بهم دوس دارم میفهم که براش اهمیت دارم ای حال میده