2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 107 پست
پس ازمن ۴ سال بزرگی منم بچه ندارم.خودشون که صبح تاشب بیرونن نمیگن این‌هم گناه دارن   من یه مدت ...

دقیقا واسه منم همینه .خودش همش بیرون سرکار رفیق هاشو میبینه میگ می‌خنده کافه می‌ره اصلا براش مهم نیست ی زنی داره ک منتظزشه . یک‌ماهه هیچ‌جا نرفتم

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

من دارم به دخترم شیر میدم ... خونه هم مرتب نیست ولی تصمیم گرفتم از مسافرت که برگشتم تمیز کنم . امروز باید چمدون ببندم و یه عالمه درس دارم و عذاب وجدان درسای نخونده و کارهای نکرده ... کسر خواب هم دارم ، می‌خوام فقط تا شب بخوابم . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صبح بیدار شدم رفتم دکتر بعد باشگاه. امروز مرخصی هستم بعدم برگشتم خونه یه کم مرتب کردم غذا خوردم باید به کارام برسم شبم تنهام همسرم دوره دوستانه داره خونه یکی از دوستاش. نمیدونم شاید شام برم بیرون شاید لش کنم تو خونه. هوای اینجام سرد و گرفته ست

دقیقا واسه منم همینه .خودش همش بیرون سرکار رفیق هاشو میبینه میگ می‌خنده کافه می‌ره اصلا براش مهم نیس ...

عزیزم...خب یه کاری جورکن واسه خودت توخونه خودتومشغول کن.چقدشبیه منی شوهرمنم شکاکه‌..

خداروشکر باز مامانت هست

ممنون ولی کاش دوستی چیزی داشتم هم صحبت هم فکر یکم بیرون میرفتم همش خونه ام 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شامم رو گذاشتم ، خونه تقریبا تمیزه . پسرمم تو گهواره خوابیده و هر چند دقیقه یه بار تکونش میدم .

دلم گرفته ، خوابم میاد و حوصله هیچ کاری رو ندارم و در عین حال حسابی خسته اممم. 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
چرا دارم یه همسر خوب ویه مرد متین💔😔

عزیزم سعی کن به اون آدم فک نکنی به قشنگی و معصومی بچه هات نگاه کن حاضری با دنیا عوضشون کنی ؟ بخاطر اونا پا بذار رو دلت و فراموش کن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم سعی کن به اون آدم فک نکنی به قشنگی و معصومی بچه هات نگاه کن حاضری با دنیا عوضشون کنی ؟ بخاطر ا ...

معلومه که حاضر نیستم

معلومه پامو رو دلم میزارم

خیلی وقته دلم زیر پاهامه عزیزم

لطفا دعام کن

امیدوارم هیچکس هیچوقت حالمو درک نکنه وتجربش نکنه😔😭

معلومه که حاضر نیستم معلومه پامو رو دلم میزارم خیلی وقته دلم زیر پاهامه عزیزم لطفا دعام کن امیدو ...

حتما عزیزم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده