2777
2789
عنوان

یعنی چی تنوع طلبی تو آدما

260 بازدید | 9 پست

من متوجه نیستم یه عده میگن ذات انسان یا مرد فلانه بیصاره من چرا حس تنوع ندارم به آدما؟ کسی که دوسش دارم برام مثل خونه و حس امنیت میشه اصلا چرا وقتی یکی با یه ادم حالش خوبه از همنشینی باهاش لذت میبره باید احساس کنه حالا مثلا با همسرم نامزدم هرچی رفتم کافه خوش گذشته فردا با کس دیگه برم کافه که چی بشه؟

حس تنوع طلبی چه در زن چه در مرد وجود داره متاسفانه انقد همجنسای خودمون گفتن مرد تنوع طلبه اما زن نجابت داره که مردا هم باورشون شده حق دارن هرکاری بکنن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت پنج تا انگشت شبیه به هم شدن 

ذات و افکار و عقاید دیگران هم شبیه به هم میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حس تنوع طلبی چه در زن چه در مرد وجود داره متاسفانه انقد همجنسای خودمون گفتن مرد تنوع طلبه اما زن نجا ...

حس تنوع طلبی نسبت به معشوق یا همسر به نظر من عادی نیست در من وجود نداره منم انسانم ولی وقتی یکی خوبه چرا باید دنبال یه فرد دیگه باشم و هوس کنم؟

حس تنوع طلبی نسبت به معشوق یا همسر به نظر من عادی نیست در من وجود نداره منم انسانم ولی وقتی یکی خوبه ...

چون ذات خرابه،چون کرم درونش فعاله،چون حس قدرت بهشون میده

بگم بازم؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
هروقت پنج تا انگشت شبیه به هم شدن  ذات و افکار و عقاید دیگران هم شبیه به هم میشه

خب بعضیا میان میگن این تنوع طلبی طبیعیه در همه وجود داره ولی به نظر من اصلا طبیعی نیست هیچ منطقی نداره تو بخوای با یه آدم جدید به طور عاطفی آشنا بشی درحالی از قبل شریک عاطفی داری

چون ذات خرابه،چون کرم درونش فعاله،چون حس قدرت بهشون میده بگم بازم؟

خب باشه هرجور میخوان باشن برای خودشون فقط اینکه این موضوع رو به ذات انسان ربط میدن و عین خواب و خوردن جز ذات میدونن برام زور داره

خب بعضیا میان میگن این تنوع طلبی طبیعیه در همه وجود داره ولی به نظر من اصلا طبیعی نیست هیچ منطقی ندا ...

خب برمیگرده به ذات آدما 

برخی از آدم ها ذات پلیدشون افکار پوسیده و خارج از عرفشون رو نماد روشنفکری میدونند 

میگه آدمی که خوابع رو میشه بیدار کرد 

اما آدمی که خودشو ب خواب زده هرگز 

آدمی که ندانسته اشتباهی مرتکب میشه ممکنه با راهنمایی از اون اشتباه دوری کنه و مجدد مرتکب نشه 

اما افرادی که اشتباهات مثال خیانت و هرز پریدن رو  ب راحتی مرتکب میشن و حق مسلم خودشون می‌دونند وبا دلایل نابجا خودشون رو  توجیه میکنندهرگز نمیشه به راه راست هدایت کرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍