2777
2789
عنوان

ای یو ای

429 بازدید | 20 پست

خانمایی که ای یو ای کردید بیاید اینجادورهم باشیم تامثبت شدن بی بی چکمون ...من ۱۲روزه انجام دادم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید اونجا تعطیل شد..اومدم اینجا یه نکته بگم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

QUOTE=319451262]اره میخوریم ما خانوادگی به جزپدرمادرم همه میخوریم تومجلسا مهمونیااا چه عیبی داره همسرمم میخوره ....ه ...[/QUOTE]

من معمولا توی نظرات مردم دخالت نمیکنم تاجایی ک فقط نظر بدن ولی اینکه به کارتون رنگ و لعاب دینی هم بدین .. این بده...پیامبراهم میخوردن؟عجبا... پیامبری ک‌چون خودش خرما خورده به بچه نگفته خرما نخور... به نظرت خودش میخورده بعد به بقیه میگفته نخورین؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام چی شد مثبت شدین؟ منم ای یو ای کردم روز ۹ امم

نه من منفی شدم شماچی شد؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
نه من منفی شدم شماچی شد؟؟

عزیزم من تازه ده روزه باید ۴ روز دیگ صبر کنم والا دیروز ی بیبی گذاشتم حاله کمرنگ شد پرتش کردم صب کنم ببینم تا سه چار روز دیگ چی میشه؟ 

شما علائمی نداشتین؟

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
عزیزم من تازه ده روزه باید ۴ روز دیگ صبر کنم والا دیروز ی بیبی گذاشتم حاله کمرنگ شد پرتش کردم صب کنم ...

اهان انشالله که مثبته ...نه من هیچیه هیچی 😄😄😄

اهان انشالله که مثبته ...نه من هیچیه هیچی 😄😄😄

ینی ترشح بی رنگ نداشتی؟ یا میکرودرم و تهوع؟ من اینا را دارم از خدا میخام ماه دیگ باردار باشی.

ینی ترشح بی رنگ نداشتی؟ یا میکرودرم و تهوع؟ من اینا را دارم از خدا میخام ماه دیگ باردار باشی.

چراترشح بی رنگ داشتم ولی چیزای دیگه هیچی ....انشالله شمام بارداری اگربودی خبربده بهمون خوشحال شیم

چراترشح بی رنگ داشتم ولی چیزای دیگه هیچی ....انشالله شمام بارداری اگربودی خبربده بهمون خوشحال شیم

قربونت برم قشنگم من سیو میکنم پست رو بهت میگم❤️

باشه گلم منتطرخبرخوبت هستم 

سلام عزیزم چی شد شمامثبت شدی؟؟