2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون مشکل از منه ؟

90 بازدید | 14 پست

من اصلا ادم با سیاستی نیستم اصلا خوشم نمیاد دو رو باشم 

اگه از کسی خوشم نیاد باهاش ارتباط برقرار نمیکنم چون میدونم اخلاقش بهم نمیخوره 

ولی بعضیا میگن ادم باید با همه اوکی باشه اینطوری که نمیشه بعد بهم میگن قیافه میگیری 

مثلا یکی از همکلاسی های بی ادبم بهم گفت بچه خونگی من چن روزه نگاش نمیکنم خونوادم میگن تو با همه مشکل داری

زر مفت می زنن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر مفت می زنن 

این حرفم ک بهت زدن برا توجیه کار زشت خودشونه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مردم  دوست دارن نظر بدن ،شما توجه نکنید

کاشکی نظر می دادن تازگیا دارن زر مفت می زنن حتی دلم می شکنن وقتی میگیم دل نشکن میگن تو جنبه نداری و خودشون توجیه می کنن 

منم راضی ام اینطوری ارامش دارم  ولی زیادی درموردم حرف میزنن یا پرو بازی درمیارن

بذار بزنن

ب منم میگن منزوی و افسرده... درسته من دوستای کمی دارم اما حداقل روابط با کیفیتی دارم

تعداد دوست زیاد مهم نیس مهم اینه به چندتاشون اعتماد داری

کاشکی نظر می دادن تازگیا دارن زر مفت می زنن حتی دلم می شکنن وقتی میگیم دل نشکن میگن تو جنبه نداری و ...

اره  درست  حق داری 

همین حرفا به خودشون برمیگرده و خاکستر میشن

اره  درست  حق داری  همین حرفا به خودشون برمیگرده و خاکستر میشن

فدات مهربونم 💙 درسته ، به نظرم اینا همونایی بودن ک توهین می کردن دیدن توهین مدرکی میشه برا جرم، دارن از راه دیگه اقدام می کنن به قول ي نفر اینا از ی جایی قطع شون می کنی از ی جای دیگه ریشه می زنن میان بیرون، به نظرم ما فقط باید واگذارشون کنیم ب خدا، چون خدا از پس شون برمیاد 

و به قول شمام توجهی بهشون نکنیم 

فدات مهربونم 💙 درسته ، به نظرم اینا همونایی بودن ک توهین می کردن دیدن توهین مدرکی میشه برا جرم، دار ...

خدانکنه عزیزم💚 این بیچاره ها  فقط میخوان خالی شن  

خدا بهشون کمک کنه . . 

خدانکنه عزیزم💚 این بیچاره ها  فقط میخوان خالی شن   خدا بهشون کمک کنه . .

کاشکی از بچگی به همه آدما تو مدرسه یاد بدن که چجوری برا هرچی رو خودشون کار کنن