2777
2789
عنوان

یکی که از حقوق معلما خبر داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 34 پست
چیکار کنم به نظرتون با یه آدم دروغگوی پنهانکار .دارم دیونه میشم خودم کمخونی شدید دارم تا ناراحت میشم ...

باور کن رتبه یک زیادم حقوق نمیگیره ها،،من مامانم با ۲۰ سال رتبه ۴ فقط ۱۵ تومنه فیشش کلیم کسورات داره بابامم ک بازنشست شده با حق مدیریت اموزش معاوت درکل ۲۰ بود کسوراتم دارن

چیکار کنم به نظرتون با یه آدم دروغگوی پنهانکار .دارم دیونه میشم خودم کمخونی شدید دارم تا ناراحت میشم ...

چرا با این حقوق شغل دوم نداره؟ آخه اگه درآمدش بالا باشه واسه شما هم اون یه میلیون خیلی به چشم نمیاد 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با این حقوق شغل دوم نداره؟ آخه اگه درآمدش بالا باشه واسه شما هم اون یه میلیون خیلی به چشم نمیاد& ...

از مدرسه میاد میره اسنپ حتی اگه درآمدش خوب بود هم راضی نبودم بهشون کمک کنه اون وقتیکه من سنم کم بود همه مشکلاترو دوش ما دوتا بود  اونا کمکون نکردن بزرگتری نکردن حالت من بیام کمکشون کنم 

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞
باور کن رتبه یک زیادم حقوق نمیگیره ها،،من مامانم با ۲۰ سال رتبه ۴ فقط ۱۵ تومنه فیشش کلیم کسورات داره ...

چیزی که باعث آزار منه پنهانکاریشه نه درآمد کمش

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞
میشه از مادرتون بپرسین که امکان سوختن کد پرسنلی هست یا نه خیلی برام مهمه که بدونم الان پنج ماهه داره ...

نهه بابا کد پرسنلی مگه کارت عابر بانکه که بسوزه مامان منم معلمه بااطمینان میگم خالی بسته