پاکطینت مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 98 عنوان کنکور فرهنگیان 136 بازدید | 13 پست سلام .من امروز کنکور اختصاصی فرهنگیان ثبت نام کردم اما سراسری رو نکردم میخام بدونم موقع کنکور هم فرهنگیان باید جواب داد هم سراسری و اینکه من که سراسری ثبت نام نکردم باید بشینم تا دفترچه سوالات فرهنگیان بدن بعد جواب بدم ممنون میشم راهنمایی کنید ی روزی درست میشه غصه نخور خدا هست 1402/09/07 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cbathajlmg عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1527 سوالات سراسری با فرهنگیان یکیه فقط کسایی که سراسری زدن وقتشون تموم شد میرن کسایی که فرهنگیان زدن میمونن دفترچه درس های تخصصی فرهنگیان میزنن
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6560 سوالات سراسری با فرهنگیان یکیه فقط کسایی که سراسری زدن وقتشون تموم شد میرن کسایی که فرهنگیان زدن میم ... فکر کنم باید هر دو ازمون را ثبت نام کنیم هم سراسری هم فرهنیگیان تو پیچ سازمان سنجش اون طوری نوشته خدایا شکرت
پاکطینت مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 98 یعنی من باید بشینم سوال اونا تموم شده بعد شروع کنم ی روزی درست میشه غصه نخور خدا هست
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6560 یعنی فرهنگیان جدا نمیشه ثبت نام کرد؟ نه نمیشه خدایا شکرت
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6560 الان دوباره استوری را نگاه کردم هر دو را باید ثبت نام کنید یعنی دو تا 208 باید بدید خدایا شکرت
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6560 میشه اخه استوری سازمان سنجش گفته نمیشه هردو را باید ثبت نام کنید بزارید آدرس پیچ شون را بدم sanjesh._org خدایا شکرت
پاکطینت مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 98 اخه استوری سازمان سنجش گفته نمیشه هردو را باید ثبت نام کنید بزارید آدرس پیچ شون را بدم sanjesh._org الان دوباره برم کافی نت سراسری رو ثبت نام کنم ؟ ی روزی درست میشه غصه نخور خدا هست
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4735 سوالات سراسری با فرهنگیان یکیه فقط کسایی که سراسری زدن وقتشون تموم شد میرن کسایی که فرهنگیان زدن میم ... یعنی چی یکیه؟😐یعنی دفترچه اختصاصی های زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی مثل سراسری داره + دفترچه اختصاصی خود فرهنگیان؟ گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6560 الان دوباره برم کافی نت سراسری رو ثبت نام کنم ؟ والله از یکی دیگه هم مطمئن بپرس یا به پیچ سازمان سنجش مراجعه کن خدایا شکرت
cbathajlmg عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1527 یعنی چی یکیه؟😐 یعنی دفترچه اختصاصی های زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی مثل سراسری داره + دفترچه اختصاص ... کلا سوالات کنکور سراسری یکیه فقط موقع ثبت نام اگه بخوای هر دو برات نتیجه رد بشه باید تیکشو بزنی و گزنه هیچ فرقی ندارع
مامان_شایان_و_ماهان عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6560 یعنی چی یکیه؟😐 یعنی دفترچه اختصاصی های زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی مثل سراسری داره + دفترچه اختصاص ... آدرس پیچ سازمان سنجش را بالا دادم همه را کامل اونجا توضیح داده خدایا شکرت