2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

136 بازدید | 13 پست

سلام .من امروز کنکور اختصاصی فرهنگیان ثبت نام کردم اما سراسری رو نکردم 

میخام بدونم موقع کنکور هم فرهنگیان باید جواب داد هم سراسری 

و اینکه من که سراسری ثبت نام نکردم باید بشینم تا دفترچه سوالات فرهنگیان بدن بعد جواب بدم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ی روزی درست میشه غصه نخور خدا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالات سراسری با فرهنگیان یکیه فقط کسایی که سراسری زدن وقتشون تموم شد میرن کسایی که فرهنگیان زدن میم ...

فکر کنم باید هر دو ازمون را ثبت نام کنیم هم سراسری هم فرهنیگیان تو پیچ سازمان سنجش اون طوری نوشته

خدایا شکرت

اخه استوری سازمان سنجش گفته نمیشه هردو را باید ثبت نام کنید بزارید آدرس پیچ شون را بدم sanjesh._org

الان دوباره برم کافی نت سراسری رو ثبت نام کنم ؟

ی روزی درست میشه غصه نخور خدا هست
سوالات سراسری با فرهنگیان یکیه فقط کسایی که سراسری زدن وقتشون تموم شد میرن کسایی که فرهنگیان زدن میم ...

یعنی چی یکیه؟😐

یعنی دفترچه اختصاصی های زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی مثل سراسری داره + دفترچه اختصاصی خود فرهنگیان؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
یعنی چی یکیه؟😐 یعنی دفترچه اختصاصی های زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی مثل سراسری داره + دفترچه اختصاص ...

کلا سوالات کنکور سراسری یکیه فقط موقع ثبت نام اگه بخوای هر دو برات نتیجه رد بشه باید تیکشو بزنی و گزنه هیچ فرقی ندارع