2777
2789
عنوان

نقره

115 بازدید | 11 پست

دوستان نقره خوبه بخرم رنگش ثابته اگه دارین عکس نقرهاتون بزارید ببینم خوشگلا میخوام نقره بخرم دو دلم بعضی میگن مث بدلیجاته اصلا قشنگ نیست نمیدونم چیکار کنم 

من یه نیم ست گرفتم حدودا یکسال بیشتر شده دارم مدت سه ماه کامل سروگردنم بود هیچ مشکلی پیدا نکرد نه حساسیت داد نه رنگش عوض شد اصلا هم شکل بدل نیست اتفاقا با طلاسفید اشتباه میگیرن😁

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه نیم ست گرفتم حدودا یکسال بیشتر شده دارم مدت سه ماه کامل سروگردنم بود هیچ مشکلی پیدا نکرد نه حس ...

مبارکت باشه گلم منم میخوام بخرم رنگش ثابته دیگه بنظرم از بدلیجات خیلی بهتره ک زود رنگ عوض میکنن برات مقدوره عکسشو بفرستی

هرچی ک طلا نیست بدله

راس میگن بابا حیف پول نیست

البته این نظر منه

همون پول رو بده ی تیکه طلا

ارزش خرید و فروش داره

اون نقره رو بعدا بخوای بفروشی مفت میخرن تازه اگه بخرن

وقتی ازش استفاده میکنی هم کسی نمیدونه نقره‌س ک 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عجق وجق نخر خب ظریف بخر خوشگله هم براق به دل میشینه به سلیقه هرکس بستگی داره به نظرم 

اره ظریف میخرم اما خب دو دل بودم گفتم ببینم شماها نقره خریدین چطوریه داری عکسشو بده گل

هرچی ک طلا نیست بدله راس میگن بابا حیف پول نیست البته این نظر منه همون پول رو بده ی تیکه طل ...

خب طلا گرونه ابجی برام مقدور نیست بخرم وگرنه هیچی طلا نمیشه ک میدونم خواستم یه چیزی داشته باشم رنگش ثابت باشه و قشنگ مث نقره

خب طلا گرونه ابجی برام مقدور نیست بخرم وگرنه هیچی طلا نمیشه ک میدونم خواستم یه چیزی داشته باشم رنگش ...

بخر عزیزم هر چی خودت دوست داری

اون نظر من بود

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست