2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مانی مانی مانی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ن سزارین نمیکنن بیمارستانا میخام ببینم کسی تونسته سزاین اختیاری شه 

اها

ولی می‌خواستید ان شاالله سزارین بشید

پول بدید به اونایی که بهتون میرسن 

مثل اونایی که تخت رو جابه جا میکنن

یا هر کی

خیلی بیشتر رسیدگی میکنن

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

چرا میخوای سزارین شی ؟ 

اضافه وزن نداری ؟ 

من چون سز تازه شدم یکم میترسم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا میخوای سزارین شی ؟  اضافه وزن نداری ؟  من چون سز تازه شدم یکم میترسم

چه ترسی داره سزارین مگه؟

من بخاطر عمل زیبایی که انجام دادم و پوست بین پام هم کمه دکتر بهم گفته سزارین بشو.

چه ترسی داره سزارین مگه؟ من بخاطر عمل زیبایی که انجام دادم و پوست بین پام هم کمه دکتر بهم گفته سزار ...

ترس که نداره بلاخره درد داره هم طبیعی درد داره هم سز من چون اضافه وزن دارم یخورده سخت بود روز اولش ویروس هم گرفتم سرفه ها به بخیه هام فشار میورد اذیت شدم واسه همین اذیتم سزارین اولم خیلی راحت بود 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2828
2791
2779
2792