2821
2789
عنوان

شده عشقتون‌‌...

222 بازدید | 9 پست

سرد بشه ولی بخادتون ازدواج باشه 

یجوری حرف بزنه شما سردرگم شید

شده بعدش کاری ‌کنید پشیمون شید ک چرا صبرنکردم باتمام تلخی و شیرینیا کاش صبرمیکردم...

و منتهی ب ازدواج بشه...لطفاهمتون جواب بدید

خدایاشکرت...❤️

نمیدونم. بالاخره باید یه رفتاری داشته باشه ویا حرفشو مستقیم بزنه که شما مطمئن بشید از این رابطه 

والا برای من که اتفاق نیفتاده چون  مثلا  امروز اومد خواستگاری هفته ی بعدش عقد کردیم اصلا ب صحبت و اینا نکشید😅😁🤪

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم. بالاخره باید یه رفتاری داشته باشه ویا حرفشو مستقیم بزنه که شما مطمئن بشید از این رابطه  ...

الهی عزیزم خوشلخت بشیدچه خوب‌.میدونی چیه اقایون گاهی ک سردرگم هستن یهو نمیدونن دارن چیکارمیکنن تصمیمات اشتباه فکر اشتباه ب سرشون میزنه صبر. و طاقت ندارن

خدایاشکرت...❤️

کسق که تو رو بخواد رک و راست حرف میزنه و سر در گمت نمیکنه 

اخه ی مشکل هس بخاطر اون مشکل فعلا صبرکره و درستم میشه منتها من خودم فکرای احمقانه توسرم میاد

خدایاشکرت...❤️