2777
2789
عنوان

جهیزیه

136 بازدید | 9 پست

بچها من ی شهر دیگه ازدواج کردم 

مامانم شرایطش مساعد نیست برای جهیزیه چیدن خواهرمم دانشجوهه 

من دوست دارم خودم جهیزیمو بچینم. نمیخوام منت احدی بالا سرم باشه حالا مادر شوهرم  خواهر شوهرم گیر دادن پاشن بیان اعصابم داره خورد میشه خدایی چیکار کنم 

تصمیم گرفتم خودم خورد خورد قبل  اومدنشون بچینم که اومدن زیاد کاری نباشه 

اگه دلی دارن اینکارو انجام میدن و آدمایی نیستن تو سرت بزنن چه اشکال داره هرچی باشه خونه پسرشونم هست

اگه نه که ازشون تشکر کن بگو راضی به زحمت شما نیستم با شوهرت بگو تصمیم گرفتید خودتون بچینید یا به شوهرت بگو ذوق دارم دوتایی باهم بچینیم میشه مامانینا رو راضی کنی نیان خودمون بچینیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوس نداری بیان که به نظرم نیان هم بهتره خودت و شوهرت زودتر برید بچینید، به کسی هم نگید، به شوهرتم بگو به خانواده ش نگه و یدفه ای برید خونتون

اگرم چیزی گفتن بگید یدفه ای شد و دعوت میکنم بیاید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

من نظرم اینه از اول زندگیت مستقل عمل کنی و اجازه کنجکاوی به بقیه حتی مادر و خواهر خودت یا همسرت ندی خیلی بهتره، جلوشو میگیری که بعدا هم دخالت نکنن، رفتارتون هم محترمانه ست و رسمی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

خوشبخت بشی عزیزم

ولی ما رسم داریم که خانواده عروس میچینن بعدا خانواده داماد به رسم شیرینی و چای دعوت میشن و کادوشونم میارن 

شماهم همینو بگو و نذار بیان راحت خودت و همسرت بچینین بعدا بگو بیاین نگاه کنین اگه دوست دارین که من مخالف اینم هستم و به شخصه همچین کاری نکردم فقط مادرشوهرم چون خیلی ذوق داشت روز آخر واسه انداختن فرشا گفت بیام اومد همین