2777
2789
عنوان

ترسناکش کن

473 بازدید | 77 پست

بچه ها بیاید از خاطرات ترسناک تون بگید 

خودم عمه مادرم فوت کرده و تمام عمرش مجرد بود با پدر بزرگم زندگی میکرد تو پشت بوم یه اتاق داشت.هروقت نزدیک اتاقش میشم صداشو می‌شنوم . که مثل همیشه اسمم میگه بهم میگه بیا بالا. عمه قربونت بره.حتی چند شب پیش میخاستن بخاری اتاقش بردارن بیارن پایین صداشو شنیدم ک می‌گفت اما بالا سرد میشه من چ جور بخابم.

بدتر از همه هیچ کس باورش نمیشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهنت سرویس منم عمه هستم.اتاقم بالاس  مجردم هستم از خودم ترسیدم😂😂😂😂

تو که زنده ای😂😂

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

منم نمیتونم باورکنم روح میتونه حرف بزنه ولی خالم شوهرشومیبینه ومیشنوعه حتی مامانم وچندتفری که اونجابودن شنیدن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،