2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فکت جا نداره براش و اگه رو عصبه و اگه دندون درد داری بله . در غیر این صورت لازم نیست 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بستگی داره..بعضیا فکشون جا داره و دندون عقلشون سالمه میتونن نگه دارن بعضیا هم مث من جای دندون جدید ندارن اگه نکشن میزنه فک و مکو و دندونو میاره پایین

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بستگی داره..بعضیا فکشون جا داره و دندون عقلشون سالمه میتونن نگه دارن بعضیا هم مث من جای دندون جدید ن ...

من دوتافک پاییننم داره که یکی کامل وراومده ویکی نیمه نهفته است

یه کوچولوسیاه شدن چون خیلی عقبه ومسواک خوب بهش نمیرسه،دردنمیکنه

بکشم یابمونه؟؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
شماک‌کشیدین دردداشت ؟

من جراحی کردم نهفته بود درد نداشت

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عموی من پرش کرده😐

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من دوتافک پاییننم داره که یکی کامل وراومده ویکی نیمه نهفته است یه کوچولوسیاه شدن چون خیلی عقبه ومسو ...

اون نیمه نهفته خطرناک نیست ؟ دوتا پایینی من نهفته بودن کامل باعث شدن یکی از دندونامم خراب بشه جراحی کردم .. ولی بالاییا کامل دراومدن و مشکلی ندارن 

اگه فکت جا نداره براش و اگه رو عصبه و اگه دندون درد داری بله . در غیر این صورت لازم نیست 

من دوتافک پاییننم داره که یکی کامل وراومده ویکی نیمه نهفته است

یه کوچولوسیاه شدن چون خیلی عقبه ومسواک خوب بهش نمیرسه،دردنمیکنه

بکشم یابمونه؟؟؟

چند سالتونه؟

زیر ۲۵ ساله بله بکشین 

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
من دوتافک پاییننم داره که یکی کامل وراومده ویکی نیمه نهفته است یه کوچولوسیاه شدن چون خیلی عقبه ومسو ...

خیلی ساله نیمه نهفته مونده؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اون نیمه نهفته خطرناک نیست ؟ دوتا پایینی من نهفته بودن کامل باعث شدن یکی از دندونامم خراب بشه جراحی ...

نه،تادوسه سال پیش میخاس کامل بیادبیرون گاهی یکم دردمیگرفت الان دیگه نه

فقط یه کوچولوسیاه شده ولی دردنداره