2789
عنوان

روبیکا

471 بازدید | 11 پست

خانم کی روبیکاداره ؟؟من روبیکا دارم دیشب تا ساعت ۳ یا شوهرم چت مکردم بعد صبح ساعت ۱۱ پیام داد  ساعت چند بیداربودی ک تا ۸ صبح انلاین بودی گفتم من خوابیدم بعد گفت پس چرا تا۸ انلاین بودی تا حالا روبیکای کسی اینجوری شده 

شد شد نشد مگم  خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁

[QUOTE=318963984]پبش میاد  تلگرام‌بااون عظمتش گاهی اوقات اینجور میشه دیه روبیکا که دیگه پیشش هیچیه[/QUOTEخب یک سوال مثلا میشه کسی بره رو اکانت من مثلا ابجیم شماره ام بزنه و بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=318963984]پبش میاد  تلگرام‌بااون عظمتش گاهی اوقات اینجور میشه دیه روبیکا که دیگه پیشش هی ...

کد میاد به گوشی تو اگه کد رو از گوشیت برداره وارد کنه آره میشه 

میتونی بری تنظیمات حریم‌خصوصی امنیت نشست های فعال رو نگاه کن ببین چندتا هستش رو گوشیت اگه کسی دیکه نصب کرده باشه میبینی اگه بود بزن روش حذف کن

کد میاد به گوشی تو اگه کد رو از گوشیت برداره وارد کنه آره میشه  میتونی بری تنظیمات حریم‌خصوصی ...

مثلا کسی دیگه بیاد اکانت من باز بره بیرون نشست های فعال حذف میشن 

نه میمونه متوجه میشی

ببین ظهر رفتم نشست های فعال دیدم نوشته بود A13خوب گوشی خودم خواهرم A13هست ولی همه حروف انگلسی مثل هم بود ولی حذفشون کردم ۳ تا بود 

شده چندبار روبیکات رو حذف  و نصب کنی؟اکه آره خودتی اگه نه کسی دیگه بوده

اره چند بار حذف نصب کردم خیلی زیادم انجام دادم 

اره چند بار حذف نصب کردم خیلی زیادم انجام دادم 

خب پس احتجال داره خودت باشی حالا همینکه حذف کردی نشست های فعال رو خیالت راحت باشه و اینکه آنقدر فکرت رو درگیر نکن چه روبیکا چه هرپیام رسان دیگه ممکنه اشتباهی آنلاین بزنه یبار همسرم خواب بود پیش خودم من تو اینستا بودن بعد شوهرم رو آنلاین نشون میداد بااینکه گوشیش خاموش بود کلا پیش میاد

خب پس احتجال داره خودت باشی حالا همینکه حذف کردی نشست های فعال رو خیالت راحت باشه و اینکه آنقدر فکرت ...

دستت دردنکنه که وقت گذاشتی