2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرتب ضدافتاب بزن کع بیشتر نشه بعد شوینده مناسب پوست وابرسان مرطوب کننده مناسب پوستت هم بزن سرم ویتامین سی قبل ضدافتاب بزن   بعد دراخر اکتیو مثل ا اچ ا و ضدلک وارد روتبنت کن 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
مرتب ضدافتاب بزن کع بیشتر نشه بعد شوینده مناسب پوست وابرسان مرطوب کننده مناسب پوستت هم بزن سرم ویتام ...

سرم ویتامین سی تاثیری داره رو لک؟ خودت لک داری؟

مامانم یه کرم میزد پوستش عالی شد خیلی لک داشت برگشت هم نکرد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
چه کرمی

اسمشو یادم رفت تقریبا پارسال میزد ولی اگر خیلی واجبه بپرسم ازش

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
قیمت چقده. به نظرخودت تاثیرداشته تاالان ؟

۱۵۰ گلم آخه من مرتب استفاده نکردم نمیدونم ولی شنیدم اثر داره شما هرروز سه مرتبه استفاده کن در کنارش ضد آفتاب خوبم بزن امیدوارم که بهتر بشه برای روشن شدن پوست صورت هم خیلی خوبه یه دلیل مهم لک آوردن صورت آفتاب  باید خودمون رعایت کنیم  دیگه من اینقدر تنبلم زورم میاد یه کرم ساده  استفاده کنم 

2824
2823
2791
2779
2792