2789
عنوان

جن تو خونه

207 بازدید | 21 پست

سلام دوستان اول از همه خواهش میکنم اگه کسی اعتقاد نداره نیاد چرت و پرت بگه 

ما تو شهرستان کوچیک زندگی می کنیم و تا همین بچگی مادربزرگم اینجا اجنه هارو میدیدن پس نگین خرافاته یا طلسم شدن رو زمین نیستن 

خودم هزاران بار احساس کردم و توخواب باهام ارتباط برقرار کردن و تو خونمون طبق گفته پدر مادربزرگم قبلا چاه و تنور اینجا بوده که خراب کردن و خونه ساختن و پرنده و گربم خیلی یهویی نگاه یه جا میکنن و میترسن ممنون میشم اگه کسی تجربه واقعی داره باهام درمیون بزاره حالا این از طریق دعا جنبل اطرافیان از حسودی یا چون اینجا بعید نیس اومده رو نمیدونم ولی از وجودش هممون مطلعیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

س رکه بپاش جلو در خونتون چهارگوشه خونتون...................اجنه از بوی سرکه بدشون میاد

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

ممکنه جن باشه ولی خیلی هاشون بی آزارند اما بهتر اینه که نباشند چون از انرژی اهل خونه تغذیه می کنند

اره اما این بی ازار نیس تو مدیتیشنام همیشه وجودش احساس میکنم و از عمق وجود میترسم و روز به روز احساس ضعیف تر میشم انگار که هدفش منم و شاید باورتون نشه اما به هرچیزی که دوست دارم اسیب میزنه 

اره اما این بی ازار نیس تو مدیتیشنام همیشه وجودش احساس میکنم و از عمق وجود میترسم و روز به روز ...

می‌دونم چی میگی ،چون بر خلاف اعتقادی که به عدم وجودشون داشتم تجربه اش کردم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خودمم حس ششمم خیلی قویه و همین احساس دارم که بخاطر من میاد چون تو خوابم بار ها گفته نمیرم

شروع کن به نماز خوندن 

قرآن خوندن با صدای بلنده 

یه مدت زیاد گناه نکن 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً