2777
2789

با یکی در ارتباطم

دیشب با خانوادش بحثش شد از همون موقع با منم سرد شده محل نمیده پیام نمیده جواب نمیده 

بهش گفتم همه چیزو باهم قاتی نکن آخه با اونا دعوات شده اعصابت خورده چرا با من بد شدی اگه نمیخوای بگو رابطه رو تموم کنیم گفت اعصابم خورده هرکاری دوس داری بکن گفتم رفتارت خیلی زشت و بچگونس با ۳۰ سال سن گفت من که بهت بی احترامی نکردم گفتم نه توروخدا بیا فحشمم بده آخه چه دلیلی داره با خانوادت بحث کردی با منم بد شی دیگه جواب نداد ساعت ۶ عصر تاحالا 

اذیتم اینطوری چیکار کنم؟

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بفهم اعصابش خورده

خب براچی وقتی میخوام آرومش کنم مثل بچه آدم نمیگه چشه یا با اونا دعوا کرده چرا نباید به من محل بده؟

چرا انقد یکی باید دوشخصیتی باشه که نتونه تفکیک کنه آدما و مسائلو از هم

الان باید درک کنی کاریش نداشته باش آروم بشه نه این که خودت براش ناراحتی تازه درست کنی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

الان باید درک کنی کاریش نداشته باش آروم بشه نه این که خودت براش ناراحتی تازه درست کنی 

باشه منم دیگه بهش پیام ندادم و نمیدم اگه خودش خواست پیام بده و از دلم دراورد ادامه میدم پیام نداد یا داد و سعی نکرد جبران کنه عمرا دیگه سراغی ازش بگیرم

خب براچی وقتی میخوام آرومش کنم مثل بچه آدم نمیگه چشه یا با اونا دعوا کرده چرا نباید به من محل بده؟ ...

مگه تو تاحالا چیزی ذهنت رو بهم نریخته ؟

کاملا مسائل رو جدا میکنی 

بهم نمی‌ریزی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مگه تو تاحالا چیزی ذهنت رو بهم نریخته ؟ کاملا مسائل رو جدا میکنی  بهم نمی‌ریزی

درست میگی شما ولی عصبانیت مال یه ساعت دوساعت نهایتا یکی دوروزه نه ۴ روز که هیچ خبری نگرفته و هیچ پیامی نداده و اصلا محل نمیده 

منم که پیام دادم گفتم حالت بهتر نشد صحبت کنیم و اینکارا چیه میکنی بهم بگه چرت نگو و خدافظی کردم ازش اصلا جواب نداد 

این آدم قابل درک نیست

درست میگی شما ولی عصبانیت مال یه ساعت دوساعت نهایتا یکی دوروزه نه ۴ روز که هیچ خبری نگرفته و هیچ پیا ...

باهاش حرف بزن 

ببین چرا دوری میکنه 

صحبت کردن باعث آرامش آدم میشه 

اگه تو پیام راحت نیس بگو همو ببینیم

باهاش حرف بزن  ببین چرا دوری میکنه  صحبت کردن باعث آرامش آدم میشه  اگه تو پیام راح ...

میگم که تمام سعیمو کردم حرف بزنم آرومش کنم ببینم چشه

فقط بی احترامی کرد و بعدشم کلاااا جواب نداد و حتی صبح باز پیام دادم دلم برات تنگ شده چرا جوابمو نمیدی بیا صحبت کنیم ببینم چیشده و چته اصلااااا جواب نداد 

بشدت غد و مغرور و مزخرفه اخلاقش تحت هیچ شرایطی جواب نمیده که صحبت کنیم اونم موقعی که مقصر هیچی نبودم من و الانم چند روز گذشته 

پس بره بدرک همچین آدمی که هزاربار خودمو تحقیر کردم تا حالش خوب شه و اون حتی جواب پیاممو نمیده

میگم که تمام سعیمو کردم حرف بزنم آرومش کنم ببینم چشه فقط بی احترامی کرد و بعدشم کلاااا جواب نداد و ...

خب وقتی میگی آنقدر مغروره جدا این رابطه فایده نداره 

صبر کن تا یکم اوضاعش روبه راه شه 

بعد بگو یا باید تغییر کنی یا 

خداحافظ