2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

183 بازدید | 10 پست

سلام خانما عامل زگیل تناسلی چی میتونه باشه؟

به غیر از همسرم با کسی رابطه نداشتم که اونم بنا به دلایلی بیشتر از پنج ماهه اصلا رابطه ای نداشتیم

استخر و اپیلاسیون و لیزر هم نرفتم

یک مدته یک جوش درد ناک تو ناحیه تناسلی در میاد و چند روز بعدش میره و بازم چند هفته بعدش همون جا در میاد

خجالت میکشم برم دکتر 

بنظرتون با این توصیفات زگیله یا جوش؟

ممنون میشم کسی تجربه ای داره بهم بگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟ آخه چرا همش همون جا در میاد یعنی خطرناک نیست؟

عزیزم زگیل تناسلی درمان داره و خوب میشه پس نگران نباش و حتما برو دکتر باید حتما رسیدگی کنی 

تایپ های مختلفی داره که همشون خطرناک نیستن راه های انتقالش هم خیلی مختلفه و دقیق نمیشه گفت اما خیلی هاشون بعد از مدتها بروز پیدا میکنه به هرحال باید بری دکتر آزمایش و تست بدی تا دقیق مشخص بشه

گلم میشه علائم زگیل و بگی اگر امکانش هست

عزیزم من 8 سال درگیرش بودم اول اینکه مثل جوش نیس عین پوست اضافس رنگ بدن دوم اینکه اصلا خود به خود از بین نمیره مگه اینکه درمان داشته باشی با کرایو یا بسوزونی یا پدوفین بزنی و... که در اون صورت هم مال من دوباره درمیومد اینکه شما میگی زگیل نیس

2823
2791
2779
2792