2777
2789
عنوان

کسی تاحالا با قانون جذب زیبا شده ؟؟

1755 بازدید | 9 پست

من خیلی اعتقاد دارم ...اما مشکلم اینه که اصلا  دهنمو نمیتونم کنترل کنم ‌‌..و اعتماد به نفس هم ندارم ..

یادم میاد تو یه دوره ای از زندگیم ..بشدتتتت عاشق خودم و قیافم بودم ...ینی یادمه  حتی حسرت قیافه هیچ بازیگران نمی‌خوردم و اعتقاد داشتم خودم خوشگل ترم ...و پوست صاااف و سفید داشتم ..لبامو عمیشع دوس داشتم برجسته و صورتی باشع و همبنحوریم شده بود ..سفیدی چشمام سفید سفید مژه هام فر و بلند ...و خدا شاهده محال بود جایی برم از زیباییم تعریف نکنن...و مبدونم که همشش تاثیر حس خوب خودم به خودم بود ..و فرکانس بالایی که توش بودم .‌اما الان صورتم در جوش پوستم لاغر و افتاده ..تیره شده ..بیام بیرنگ ...وخبلی حس بدی بع خودم دارم 😑😑و حتی نگاه دبگرانم تغییر کرده و مثل سابق نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا حست ب خودت بد شد ک قیافت بد شد یهو؟

من یبار آبله مرغون خیلی بد گرفتم عفونت کرد زخمام تا دوسال درگیر پوستم بودم ...از اون به بعد کلا همه چیز من به هم ریخت ...و کلا دیگه حس زیبایی نداشتم ...همین حس ادامه پیدا کرد تا صورتم. شروغ کرد به جوش زدن و چیزای دیگه