2777
2789
عنوان

خواهری ک هیشکی نمیخوادش💔

203 بازدید | 2 پست

من دوتا خواهر دارم... یکیش اوکیه ولی اون یکی واقعا یه چیز عجیبو غریبه ک هرجا باشیم ی جور آبرو ریزی میکنه... اخلاقش جنگیه.. اصلا از دعوا واهمه نداره درلحظه جواب میده و کوچیک و بزرگ عزا و عروسی وهیچی نمیفهمه... محاله کسی خاطره جنگ و دعوا باهاشو نداشته باشه... تو غذا خوردن هیچکس نمیبینه اگ خونه رییس جمهورم بره باز سر سفره همه چیو دور بشقاب خودش و بچش میچینه... تربیت بچشم افتضاحه جوری ک هیچ مهری نداره و مث خودش شده... حالا با همه اینا ک گفتم و خیلیاش نمیتونم بگم شوهر من و خواهرم ب شدت بیزارن ازش... و مارو توفشار گذاشتن ک کلا باهاش قطع رابطه کنیم... 

خواهر دیگم هم واقعا کم اورده دیگ میگ من زندگیک تلخ نمیکنم واسه کسی ک ارزشی برا منو بچهام نمیزاره... ولی من دلم نمیخواد اینجوری بی تفاوت بشم.. تا مامان و بابام عمر دارن نمیخوام ببینن ما همدیگرو ول کردیم 😔

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان