2777
2789

باوجود ۲۴ سال سن ومتاهل بودن باید مامان بابام راضی باشن هنوز به این درک نرسیدن من  زندگیم از اونا جداست 

حتی اگه کاریو انجام بدم بهشون نگم بعدش کلی باز خواستم میکنن 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

خونشون نرو تا دیگ رفتار دست و یاد بگیدن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چه کاری؟

مثلا عمل بینی  امروز کاری کردن افتادم گریه 

اول میگن باشه عمل کن ولی یه ربع بعد زنگ زده میگه عمل نکن  منم زنگ زدم دکتر کنسل کردم 

مثلا عمل بینی  امروز کاری کردن افتادم گریه  اول میگن باشه عمل کن ولی یه ربع بعد زنگ زده م ...

وا 

اونا پولشو میدن؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
مثلا عمل بینی  امروز کاری کردن افتادم گریه  اول میگن باشه عمل کن ولی یه ربع بعد زنگ زده م ...

خب تو چرا کنسل کردی؟ بذار هرچی می خوان بگن تو کار خودتو بکن. نونتو میدن مگه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
نگرانتن سنتم زیاد نیس عزیز،خوبه قبل از انجام کار باهاشون مشورت کنی اگر عاقلن،هیچ کسی دلسوزتر از پدر ...

نگرانیشونو اصلا درک نمیکنن اون موقع که باید نگرانم باشن نیستن الان میخوان  نگرانم باشن 

همین مامان بابارو اگه   ولشون میکردم برای بار دوم منو تبدیل میکردن به زن مطلقه 

فقط میگن خودمون هرچی بگیم همونه

خب باهاشون مشورت کن ولی تصمیم آخر رو خودت بگیر. اگر کاملا راجع به یه چیز تحقیق کنی و مطمئن باشی پای حرف خودت وایمیستی و میگی این تصمیم منه

وا  اونا پولشو میدن؟

میخواستم طلامو بفروشم 

میگه نه بزار چندماه دیگه بابات بهت پول بده  

شوهرم الان نداره   ولی وقتی دیدچقدر ناراحتم میگه صبر کن  بهمن ماه بهت  بیشتر پولشو میدم 

خب تو چرا کنسل کردی؟ بذار هرچی می خوان بگن تو کار خودتو بکن. نونتو میدن مگه

همین یماه پیش یه لپ تاپ خریدم بهشون نگفتم هنوز که هنوز مامانم میگه باید میذاشتی  بهترشو میخریدی  منم بهش گفتم من همین کارمو راه میندازه