2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای

49 بازدید | 4 پست

دخترا ازچی می‌تونه باشع؟؟من پنج روز لک داشتم الانم کار که میکنم زیر دلم درد میاد ازعفونت هم میشه اینطوری شد؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

اااره کلااا عفونته... اگ شک ب بارداری نداری... گاهی ک اینجوری نیشی دوسه تا قرص مترونیدازول بخور با کرم واژینال کلوتریمازول یکی دوباز بزن ب خودت. قرص هم هر ۸ ساعت بخوری بهتر میشی... ولی اگ میدونی کلا عفونت و کیست دازی ک حتما واسه اونه. ک ی راه کار دیگ دارم اگ میخایی بگم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

اااره کلااا عفونته... اگ شک ب بارداری نداری... گاهی ک اینجوری نیشی دوسه تا قرص مترونیدازول بخور با ک ...

من نمیدونم باردار هستم یانه رفتم دکتر بهم آزمایش و سونو واژینال داده منتظرم جواب آزمایشم بیاد برم سونو واژینال و بعدشم برم پیشش و به مترو نیدازول هم حساسیت داره بدنم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/7po0stjfk9

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.
جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا ...

مرسی عزیزم