2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

39 بازدید | 6 پست

بچه ها با کارفرمایی که گروکشی می کنه چی کار باید کرد؟ چند ساله جایی کار می کنم. نه درست حقوق میده نه بیمه داره. حقوق یه ماهو تیکه تیکه می ده. الان حقوق مهر و آبانمو نداده. دو هفته نرفتم. حالا دو روز پیش رفتم پولمو بگیرم. 700 واسم زده می گه بیا تا بقیشو بزنم برات. دو روزه می رم که پولمو بزنه و دیگه نرم. ولی هنوز چیزی نداده. نمی دونم چی کار کنم. اگه نرم که دیگه نمی ده. اگه برم که هی کم کم پول می ده منو بکشونه. چی کار کنم یعنی. 

بگو حقوقمو کامل بدید تا منم دلم خوش باشه به موقع بیام سرکار. اگر دیدی بهانه میگیره، برو شکایت کن، پو ...

کامل نمی ده. همش کم کم می ده. یک تومن فوقش دو تومن. شکایتم خیلی کار داره. باید خرج کنی همش. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامل نمی ده. همش کم کم می ده. یک تومن فوقش دو تومن. شکایتم خیلی کار داره. باید خرج کنی همش. 

حقوقت چقدره؟ چقدر طلب داری ازش؟ 

اگر صرف نمی‌کنه، کلاً بیخیال شو. بهش بگو وقتی حقوقمو نمیتونم به موقع بگیرم لزومی نمیبینم بخوام به همکاریم با شما ادامه بدم. پولش هم فدای سرت... 

حقوقت چقدره؟ چقدر طلب داری ازش؟  اگر صرف نمی‌کنه، کلاً بیخیال شو. بهش بگو وقتی حقوقمو نمیتونم ...

نه بابا. 6500 ازش می خوام. پول دو ماه کار کردنمه. کم نیست که 

چی بگم... شرایط سختیه.  یکی دو روز برو، وقتی دیدیش آیه‌ی «صمٌ بکمٌ عمیٌ فهم لایرجعون» بخون به ...

خیلی لاشیه. دو هفته نرفتم سر کار. بخاطر اینکه حقوقمو نداده بود. هر چی زنگ و پیام می دادم که پول لازمم جواب نمی داد. آخر حضوری رفتم. گفت سه روز بیا پولتو می دم. اینجوری گروکشی می کنه.