2777
2789
عنوان

دستور پخت یه سوپ خیلی خوش مزه

72 بازدید | 3 پست

لطفاً یه دستور خوشمزه بهم بدین فوری لازم دارم 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

پیاز و نگینی سرخ کن طلایی بشه فلفل نمک زرچوبه قارچ بعد جو پرک و بریز توش تفت بده بعد رب و قشنگ توش سرخ کن مرغ و جدا بپز با آب مرغ و مرغ ریش ریش و اصافه کن به این مواد عالی میشه

جو رو بشور بذار بپزه وقتی آب جوش اومد بهش یه تیکه سینه مرغ، هویج رنده شده، اضافه کن وبذار با شعله متوسط با هم بپزن یکی دوساعت بعد یک پیاز درشت رو رنده کن ازش یک قاشق بردار بریز تو سوپ،مابقیش رو سرخ کن و رب و ادویه اضافه کن وبریزش تو سوپ،همزمان سینه مرغ رو هم دربیار وریش ریش کن و بریز تو سوپ..یه بیست دقیقه که بگذره کم کم جا نیفته و لعاب میندازه،خ.ب که جاافتاد،یه مشت جعفری خرد شده هم اضافه کن و ده دقیقه بعدش سوپ حاضره

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده و خوشمزه هویج پیاز سیب زمینی فلفل دلمه رو خیلی ریز کن یا رنده درشت یکم تفت بده نمک زرد چوبه بزن همراه جو پرک و ذرت بزار بپزه یک قاشق آرد بریز تو شیر سرد هم بزن به بقیه مواد اضافه کن هم بزن تا جوش بیاد بزار غلیظ بشه ادویه فقط فلفل سیاه و کره  فقط آب باید خیلی کم بریزی    خواستی قارچ یا مرغ هم بریز  نریزی هم خوشمزه میشه  این سوپ هم خوشمزه هم سریعه