2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماریه ک ضعف عظلات بهش میگن تقریبا مث ام اس

من مادرزادی درگیرشم الان هم چند سالیه ویلچری شدم حالا اینا ب کنار الان مدتیه گردن درد دارم دکتر رفتم گفتن باید از نخاع و گردن و سرم ام آر ای بدم ولی نشد ک برم اگ کسی هست همدرد باشه بیاد بگه ببینم کسی اینجوری مث من هست یا نه😔😔

ببخشید میپرسم میشه علایمتون بگید عزیزم انشالله ک همیشه سلامت باشید

ممنونم علائمش اینه ک حتی نمیتونم از روی مبل بلند بشم باید کسی بغلم کنه بااینک تعادل تو راه رفتن ندارم باید کسی دستمو بگیره یا با واکر و عصا ک من با واکر عصا نمیتونم دستمو بگیرن راحتترم چون دستامم درگیر شدن البت میوپاتی شاخه های زیادی داره ک واس من علا/مش ایناس اها از پله ک اصلا نمیتونم بالا پایین کنم باید کسی بغل کنه ببره بیاره

ممنونم علائمش اینه ک حتی نمیتونم از روی مبل بلند بشم باید کسی بغلم کنه بااینک تعادل تو راه رفتن ندار ...

عزیزم خیلی نارحت شدم واستون واقعا خیلی سخته من الان ی مدت دست چپ وگردنم هم درد میکنه با پام با اینکه خفیف هم هست ولی واقعا اذیتم ..انشاالله خدا کمکتون کنه و خوب خوب بشید 

من مادرزادی درگیرشم الان هم چند سالیه ویلچری شدم حالا اینا ب کنار الان مدتیه گردن درد دارم دکتر رفتم ...

درخواستمو قبول کنید میتونم کمکت کنم تا وضعیتتون یکم بهتر شه

در ضمن این آیدی ربیکامه: braddly_h

بیماریه ک ضعف عظلات بهش میگن تقریبا مث ام اس

سلام عزیزم

شما گفتین مادرزادی این بیماری رو داشتین 

یعنی از نوزادی خونواده متوجه شدن ؟

میشه بپرسم چند سالتونه و چطور متوجه بیماریتون شدن

پسر منم   به گفته دکترش ممکنه میوپاتی داشته باشه 

سه ماهشه

سلام عزیزم شما گفتین مادرزادی این بیماری رو داشتین  یعنی از نوزادی خونواده متوجه شدن ؟ میشه ...

بله من از مادرزادی داشتم ن کسی متوجه نمیشد ولی ی تغییرات جزئ داشتم ک فک نمیکردن انقد جدی باشه اما هرچی سنم بالاتر رفت اینم رشد کرد 

سلام عزیزم شما گفتین مادرزادی این بیماری رو داشتین  یعنی از نوزادی خونواده متوجه شدن ؟ میشه ...

اصلا من دکتر نرفتم کسی نبود اهمیت بده من تا 20 سالگی اینا نمیدونستم حتی اسم بیماریم چیه 

علائم پسر شما چیه

اخه 3 ماهگی ک چیزی معلوم نیس مطمئنی میوپاتی گفتن؟