2777
2789
عنوان

جاری لعنتیم

1971 بازدید | 43 پست

سلام دوستان شما جاریتون بد جنس دو رو بدذات باشه و هزار بار بهتون تهمت ناروا زده باشه تو سرتون کوبیده  باشه  نازایی چه رفتاری میکنین باهاش قطع رابطه میکنین یانه ؟خونم چسب خونشه هر روز خدا هم میبینمش لعنتی رو 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بکوب لایک و بگو خداروشکر ک نداری و راحتی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ن پ همچنان میزارم بیاد نمک بخوره و نمکدون بشکنه!

ی کلمه توهین کرد ب خانوادم اونم ن تو روی خودم پیش همسرم..

الان نزدیک دو ساله محلش ندادم

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙

عزیزم برای آرامش روحت توی خونه شمع روشن کن

داشته هات رو دونه دونه بیاد بیار و از خدا تشکر کن 

توی قلبت از خدا تشکر کن بخاطر بچه ای که بهت داده طوری بصورت وانمود کن و بپذیر که انگار واقعا بچه داری

وقتی میبینیش سلام و احوالپرسی گرم کن ولی سریع ازونجا برو

خودتو مشغول کن اگر نمیتونی یکار کوچیک هم انجام بدی  وقتتو بزار برو مسجد یا باشگاه یا پارک یا تمیزکاری توی خونه یا کتاب خوندن یا فیلمای جدید دیدن 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
مگه خودش چندتا بچه داره؟برو‌ دکتر ،برای کسی هم نگو که میری دکتر.که ان شاالله زود باردار شی.

عزیزم الان  دوتا دختر دارم مشکل بارداری داشتم ولی دقیقا دوماه بعد حرف جاریم باردار شدم وقتی دید باردارم هزار جور تهمت زد بهم که منتظرم خدا جوابشو بده 

عزیزم برای آرامش روحت توی خونه شمع روشن کن داشته هات رو دونه دونه بیاد بیار و از خدا تشکر کن  ...

عزیزم دوتا دختر دارم این حرف برا پنج سال پیشه باهاش قطع رابطه نکردم اینم پرو پرو هر روز یه تهمتی میزنه بهم از خدا بی خبر 

قطع رابطه ای باهاش خیر نبینن انشالله 

خیلی وقته دیگه خونش نرفتم اونم نیومد 

ولی خب هر حرفی ک دلش میخواد پشت سرم میگه 

مادر شوهر خواهرشوهرا هم همش میگن مقصر تویی 

بخدا خسته شدم جالبه ک اصلا من حرفی نمیزنم حاضر جوابی نمیکنم فقط قطع رابطه کردم بازم میگن ...

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز