2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد

124 بازدید | 8 پست

سلام بچه هاا ۱ ماه پیش عقد خاهرم بود و من ازیکییی خیلی خوشم اومد بعد چن روز آبجیم اومد گف خاهر اون‌پسره اومده گفته این داداشم با دختر عمم دوست بودن باهم منم یکم فکر کردم گفتم شاید واسه قبلا بوده دیگ بیخیالش نشدم بعد دیگ هیچی دوباره ۱ ماه دیگه جشنه تو تالار و اینا میخام برم آرایشگاه و لباس خوب بخرمو و میخام هرکاری کنم ک به چشش بیام عروسیم مختلط نیست ولی قبل عروسی و شاید بعد عروسی ببینمش بنظرتون چیکار کنم لطفا کمک کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگاش کن در حد چند ثانیه چشم تو چشم بعد دیگه اصلا خودتو سرگرم کن و سرحال و شاد نسون بده ولی نه طوری ک ...

وی ایشالا همینطوری بشه اخه خیلی گیج‌میشم یوقت مسخره میکنن

نه گیج نمیشی از خداشم باشه دست کم نگیر خودتو

ایشالله ک همینطور باشه اصلا اعتماد ب نفس ندارم میگم یوقت اگه با یکی دوست باشه چی فکر میکنم فقط همین پسره رو زمینه

همین که بهش توجه می کنی نشون میده اعتماد بنفس پایینی داری و باید روی عزت نفستم کار کنی حتما تا اصلا این جور مسائل به چشمت نیاد وگرنه زندگیتون خراب میشه دوست داشتی سایت هوشیاری هم شاید کمکت کنه برای اعتماد به نفسم خیلی کمکم کردن.