2777
2789
عنوان

حوصلم..؛🌚🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 432 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانی رو یادمه که هیچ چیز دست خودم نبود.. اما یادمه تنها چیزی که میخواستم یه آدم عوضی با نقاب نزدیک ترین و عزیزترین فرد زندگیم بود

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))

همهِ ما دلمون برای آدمای اشتباه زندگیمون تنگ ميشه.. میدونم.. حتی تو، حتی منم دلم برای آدمایی که به طور اتفاقی و به طرز فجیهی، اشتباهی وارد زندگیم شدم تنگ ميشه

اما این موقع ها باید نگاهی به گذشته بندازی.. اون موقعی که تو داشتی از جونت براش مایه میذاشتی.. اما اون درحال گفتن دوست دارم به يکی ديگه بود، نادیدت میگرفت، کاری می‌کرد از خودت و حتی از خودش متفر بشی

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))

شاید من برای قلب سرد و بی روح تو کافی نبودم

تا وقتی که زندگیت پر از اتفاقاته، ازش بهترین لذت هارو ببر.. تا وقتی که روشنایی و نور وجود داره.. تا وقتی که آدمای اشتباه وارد زندگیتون نشدن و همه چی رو خراب نکردن

مسئول بیمارستان ازم پرسید که جسد رو کفن کنن..

اما قبل از اینکه من ازت خداحافظی کنم ستاره آسمون من؟

پیچیدن بدنت تو پارچه سفید چه خنده داره.. تو که با این مشکلی نداری؟

قسم ميخورم هیچ چیز به اندازه قشنگی چشمای تو نیست عزیزکرده .!

@army_monster  

تو این مدت درس خوبی که از زندگیم گرفتم این بود که بعضی موقع ها نباید به خاطر یه آدم بیخود خودمو ببازم

نباید تسلیم بشم

نباید به کارای احمقانه که جونمو به خطر میندازه فک کنم

درسته.. اولا هروز چشمام از شدت گريه کردن پف داشت.. اعصاب درست حسابی نداشتم.. هر موقع گوشيم رو روشن میکردم اول میرفتم اونو چک میکردم.. همش فکرم پیشش بود.. عکس و فیلما رو نگاه میکردم و هی خاطرات رو تو ذهنم مرور میکردم و کلی چیزای دیگه

اما الان..

نميدونم کجاست، نميدونم با کیه، نميدونم مرده یا زندست، نميدونم..  من هیچی درمورد اون آدم نميدونم. حالا حرفم اینه من درک میکنم الان داری چه شرایطی رو میگذرونی.. اما باور کن بهت قول ميدم همه چی بعد از یه مدت درست میشه

یه روزی میرسه دیگه با شنیدن اسمش تپش قلب نمیگیری

خاطراتش باعث نمیشه اون چشمای قشنگتو قرمز کنی... 

فقط قوی باش

همین ..:)

من به خاطر تو هيچوقت گريه نکردم

ارزششو نداری

من فقط برای تک تک روزایی که کنارت بودم، تک تک خاطره هایی که باهات داشتم، و برای توهماتم..  چیزی که از تو.. تو سرم ساختم اما تو هرگز اون آدم نبودی؛

گریه کردم.

نشد با هم بریم با گربه های شهر بازی کنیم، نشد بريم‌ رو جدولای کنار خیابون بشینیم فلافل بخوریم

نشد بريم تو پارک رو چمنا دراز بکشیم از آرزوهامون با هم حرف بزنیم 

نشد دستای همو بگیریم تو هوای سرد بارونی ، تو خیابونا قدم بزنيم

میدونی اینار تقصير تقدیر نیست.. همه اينا تقصير خودمونه که وقتی دوستیمون کم رنگ شد نشستیم باهم حرف بزنیم