hiddenmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 3576 عنوان محتاج دعای خیرتون هستم عزیزانم 43 بازدید | 7 پست ده ماه از سقط میگذره،دکتر نرفتم ببینم علت چی بوده،همسرم بعد از ده ماه سه شب پیش راضی به اقدام شد.اما نمیدونم میشه یا نه.از یه ساعت پیش هم کمر درد دارم.خیلی دوست دارم مامان بشم.دعا کنید عزیزانم یه چیزی بگید برام قوت قلب بشه 1402/09/06 | 14:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12384 چندهفته سقط داشتی،اصلا بدن پیداکردن علت سقط اقدام نکن،سقط حتما دلیل داره پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
elsa14021354 عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2685 انشاالله خدا به شما یه بچه صالح وسالم میده سال دیگه این موقع بغلت باشه به حق حضرت فاطمه الهی امین
hiddenmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 3576 چندهفته سقط داشتی،اصلا بدن پیداکردن علت سقط اقدام نکن،سقط حتما دلیل داره هفت هفته بودم،والا فوبیای دکتر زنان دارم،من بعد از سالها بدون درمان باردار شده بودم که سقط شد
hiddenmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 3576 انشاالله خدا به شما یه بچه صالح وسالم میده سال دیگه این موقع بغلت باشه به حق حضرت فاطمه الهی امین قربونت برمانشالله دست به خاک بزنی طلا بشه
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12384 هفت هفته بودم،والا فوبیای دکتر زنان دارم،من بعد از سالها بدون درمان باردار شده بودم که سقط شد احتمالا قلب تشکیل نشده،عزیزم حتما پیگیری کن همسرتون ازمایش بده،شماهم تست ایمنی انعقادی بدین پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
hiddenmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 3576 احتمالا قلب تشکیل نشده،عزیزم حتما پیگیری کن همسرتون ازمایش بده،شماهم تست ایمنی انعقادی بدین چرا تشکیل شده بود هما چیز نرمال بود،ولی لکه بینی داشتم همون اول.شاید استراحت نکردم
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12384 چرا تشکیل شده بود هما چیز نرمال بود،ولی لکه بینی داشتم همون اول.شاید استراحت نکردم یا اسپرم ضعیفه،یا مشکل ایمنی انعقادی داری عزیزم پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر