2777
2789

برا جلو گیری از خارش و اینا.  ؟؟ خب منی که همیشه خارش دارم و تا الان این همه جلو افتاب پهن کردم فایده نداش پس دیگه نکنم؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

چون افتاب خاصیت ضد عفونی کنندگی داره. ربطی به خارش اینا نداره. من که پهن نمیکنم خارش اینام ندارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه عفونت نگیری و خارش نداشته باشی بعدشم وقتی آوردی داخل باید اتو بکشی روش شما مشکل ااز داخل رحمته فک کنم که حارشت خوب نمی‌شه البته گاهی دلیلش اینه که یا بهداشت و رعایت نکردی یا لباس زیرت میکروبی بوده

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
شما باید ببینی خارش برای چیه

گل بگیرن در اون دانشگاهی که ب این متخصصای زنان مدرک داد ینی هزار جا رفتم هیشکدوم مث ادم نتونستن خوبم کنن دارم ب دکتره میگم لطفا ازین پمادا نده هزار بار زدم فایده نداش باز رفتم دیدم از همونا تجویز کرده

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

اکتی  ژل بخر تا یه عمر راحت شی اگه متاهلی

برای چیه این

ترشح زیاد داری؟ زرده؟ پنیریه  چیه شاید حساسیت داری

هم پنیری هم ترشحات عادی اره زیاده. فقط میرم دکتر میگن قارچ داری ۱ بسته قرص میدن با یه پماد کلوتریمازول. حتی ۱ ساعتم خارشمو خوب نمیکنه

هم پنیری هم ترشحات عادی اره زیاده. فقط میرم دکتر میگن قارچ داری ۱ بسته قرص میدن با یه پماد کلوتریماز ...

شورت نخی شلوار نخی استفاده کن

شورتاتو بریز دور جدید استفاده

با دستمال توالت ایزی پیک خودتو خشک کن