2777
2789
عنوان

طلا خز شده؟

913 بازدید | 59 پست

خانوما ی دوستی دارم خیلی باکلاسه میگه دیگه طلا انداختن چیپ شده و اینا النگوت و دربیار بزار بانک منم ی چن نفر و میشناسم خرپول هستن ولی یدونه طلا نمیندازن بنظرتون طلاهامو دیگه نندازم؟خودمم زیاد علاقه ندارم به طلا ایناهم کادو بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا الان طلا خریدن کار هر کسی نیس واقعا گرونه. سلیقه ایه. یکی طلا ظریف دوس داره ، یکی سنگین یکی جواهر و 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

النگو درشت میندازن واقعا خزه 

ولی اگه دستبند ظریف باشه نه خوشگل هم هست منکه دوست دارم ومیندازم 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
النگوهای تک چنتاچنتا بله خزه ولی چیزای شیک خیلی هم عالیه چیزای حدید و بروز بعدم ادم عاقل طلا نمیفروش ...

نه خود طلا رو میزاری صندوق امانات بانک 

النگوم تکی نیس تکپوشه 

نه خز نشده

ولی باید به جا استفاده بشه

مثلا تو مهمونی یا مجلس....

نه این که با ده تا النگو و گوشواره بری بیرون قدم بزنی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه