2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 34 پست

اگ متولد ۸۲ هسی چقدر شبیه منی منم متولد ۸۲ هستم و عقد و رابطه داشتم و مامانم پیله بود ک ببرتم دکتر شوهرمم گفته بود نمیخام بری رابطه داشتیم دیگ ،ب مامانم هم نمیدونه ک رابطه داریم به مامانم گفتم نمیام دکتر تیکه تیکه هم کنی منو نمیام خوشم نمیاد و غیر قانونی هس بدون رضایت ببرنت دکتر،گفتم ب زور ببرینم ازتون شکایت میکنم  با خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ متولد ۸۲ هسی چقدر شبیه منی منم متولد ۸۲ هستم و عقد و رابطه داشتم و مامانم پیله بود ک ببرتم دکتر ش ...

اوهوم پس خوب درکم می‌کنی تو چ موقعیتم

فضولی نباشه چیشد آخرش رفتی دکتر یا ن؟!

ولی خوبه تو باز حرفتو با خنده گفتی 

نگران شوهرم نیستم اگه مامان بابام مفهمن تا آخر عمر بهم سرکوفت میزنن نمی‌دونم واقعا چجوری تو چشمون نی ...

میگم که عزیزم شوهرته نمیگم ک نگران شوهرتی دیگه خیلی باید تفکر پدر مادرتون سطح پایین باشه بخاطر رابطه با شوهر خودت سرکوفت بزنن 

اوهوم پس خوب درکم می‌کنی تو چ موقعیتم  فضولی نباشه چیشد آخرش رفتی دکتر یا ن؟!  ولی خوبه ...

ن هنوز عقدم چن وقت دیگ عروسیمه ولی عزمم جزم کردم ک نمیرم واقعا هم نمیرم خودمو ب دعوا و گریه میزنم و نمیرم، تو هم هنی کار کن بگو دوست ندارم برم بگو برمم با شوهرم میرم نمیخام تو یا مامانش بیاید اصلا بفهمید بگو شخصیه واقعا