کسایی ک تو دوران عقد رابطه داشتن میشه راهنماییم کنید
شرایط روحیم خوب نیست
6ماهی میشه عقد کردم ی ماهه ک رابطه کامل داریم پردمو زد خونریزی هم داشتم ولی کسی نمیدونه الان مامانم اصرار داره ببره دکتر باید چیکار کنم میشه راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون از خانوادشون خوششون نمیاد از طرفی هم کار ثابت ندارد بهم میگن اشتباه کردیم با خانوادشون وصلت کردیم بهم بزن ولی من دوستشون دارم هیچ کدومشون بهم بی احترامی نکردن
اولا خدا نکنه دوما یه چند مورد کم اینجوری بوده مثلا میگه منکه کارم تموم شد اینجوری از رفتن زیر بار مسولیت میره بیرون دیگه نمیخاد عروسی کنی اینجوری خرجت که با خانواده خودته اونم هر موقع بخاد آماده اس.حالا بد بین نشو به همسرت برو سره خونه زندگیت کیفشو ببر
اولا خدا نکنه دوما یه چند مورد کم اینجوری بوده مثلا میگه منکه کارم تموم شد اینجوری از رف ...
نه همسرمو میشناسم فامیلمونه ۴سال پیش هم خواستگاریم اومده با کلی سختی بهم رسیدیم کلی هم داره تلاش میکنه واسه عروسیمون ک زودتر بگیره ولی مامان بابام گفتن شهریور اونم قبول کرد ولی هر روز بهم میگه به خانوادت بگو زودتر عروسی کنیم بریم سر زندگی خودمون خانواده من گوش نمیدن
نه همسرمو میشناسم فامیلمونه ۴سال پیش هم خواستگاریم اومده با کلی سختی بهم رسیدیم کلی هم داره تلاش می ...
با خانوادت صحبت کن از من میشنوی حتی بگو من جهاز آنچنانی نمیخوام فقط میخوام برم .بشین منطقی صحبت کن بگو اینجوری هم شما در عذابید هم ما.هرموقع میریم بیرون دیر میکنیم شما هزار جور فکر میکنید.بگید من خودمم میخوام زودتر برم سره خونه زندگیم
با خانوادت صحبت کن از من میشنوی حتی بگو من جهاز آنچنانی نمیخوام فقط میخوام برم .بشین منطقی صحبت کن ب ...
گفتم ولی کو گوش شنوا اتفاقا بروز دیر کرده بودم ساعت ۱۱شب رسیدیم ی بلایی سر من آوردن ک تا ی هفته هی میزدن تو سر من ک میخواستی شبم پیشش میموندی کوفتم شد دیگ ساعت۹ میام خونه