2777
2789
یکی از اقوام ماهم یهویی حالش بد شد پسر جون  گفتن عفونت کرونا که خیلی وقت پیش گرفته از بدنش در ...

خداروشکر زنده مونده 

والا استرس اینم بهمون اضافه شد

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

پسر یه بنده خدایی سرش شپش میگیره....مادرش رو سرش پودر سمی میپاشه میگه تا صبح بخواب شپش ها ریشه کن بشن...پسره تو خواب به خاطر سم فوت میکنه‌.‌‌.پسره تک فرزند بود

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم یه عمه پیر داشت بنده خدا بارها رفت دم مرگ و برگشت در نهایت جلو در همسایشون رد میشده کپسول گازشون ترکیده زده در خونه و دیوارش اینا ریخته ترکشش به این بنده خداهم خورد رفت بیمارستان گفتن خوب شد داشتن مرخص میکردن دیدن خونریزی داخلی کردن ندیدن چی شده فوت کرد!سر کم کاری بیمارستان شد اخرش فک کنم

مادرم 

بهم گفت خیلی دلم نون تازه میخواد برو نون تازه بخر 

رفتم نون بخرم یکساعتی طول کشید اومدم دیدم مامانم مرده

چی کشیدم خدا میدونه چی به سرم اومد 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
چجوری چندسال بود

ایست قلبی

۳۲ سال

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
خوشبحالش آرزومه بخوابم بیدارنشم بدون درد برم حدااقل

ووای نگو مامان باباش هنوز که هنوزه داغونن:) دوستم افسرده شده

خیلی سخته،،، سِنی نداشت جَوون بود بنده خدا🙂

کاربر جدید نیستم این صدمین کاربریمه:)) نی نی یار تدوخدا این دفعه رحم کن نترکون🙂😂 تتلیتی ام:)
مادرم  بهم گفت خیلی دلم نون تازه میخواد برو نون تازه بخر  رفتم نون بخرم یکساعتی طول کشید ...

خدا رحمتش کنه

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد

داییم پیشمون نشسته بود

باهاش تماس گرفتن گفتن گروگانگیری هست باید برید

بلند شد رفت گفت شب تخمه میارم باشام دورهم باشیم. نرید خونتونا

گفتم باشه

دوساعت بعد خبر دادن مجرم بهش شلیک کرده

فوت کرد