2777
2789
عنوان

قرار اول😵🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 112 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😅 ولی خدایی دختراخیلی خودشون سطح پایین میگیرن 

اره همینکارا میکنن پسرا خودشونو بالا میگیرن🤦‍♀️

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

اره همینکارا میکنن پسرا خودشونو بالا میگیرن🤦‍♀️

دقیقا 

زشت ترین پسر جوری اعتماد به نفس داره ک‌نگو

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اره دقیقا اینم دیدم ب چشم😂

😅😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بگو من اینجوری راحت نیستم بیای دنبالم، انشالله دفعه ی بعد بیا، اگه ممکنه جایی که من میگم بیان همو بب ...

اینقد بیخیال و ریلکس حتی ادرس دقیق نپرسیده کجا بیام فعلا😂😐

خدایا شکرت   
وای ادکلن نزدم یادم رفت الان بیرونم😂😂🤦🏼‍♀️

😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

شانسو ببین دا😂

😂😂 رفتیم سوپر چیزی بگیریم توی پارک بخوریم من میخواستم حساب کنم نگذاشت بعد من اونو حل میدادم اون منو تا هر کی موفق شد کارت و مبلغ بزنه 🤦‍♀️😂 از اخر فروشنده گفت دعوا نکنید، بعد رلم گفت بزار حساب کنم تا این دستگاه خراب نکردیم 🤦‍♀️

اخیی همسنیم     نگران نباش بابا قرار اول انقدری شیرینههه من و اون مث دوتا رفیق انقدر مسخ ...

وایییی ماهم همینطور   

یادش بخیر

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....