fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 عنوان موندم چیکار کنم؟!!! 56 بازدید | 11 پست شاید بنظرتون مسخره بیاد ولیعموی شوهرم فوت کرده و سه شنبه مراسم دارن منم ابروهام شده مث ابروهای چنگیزخان مغولهم دلم میخاد بردارم هم میترسم بردارم خانواده شوهرم بدشون بیادشما چیکار میکنید تو این موقعیتدلمم نمیخاد سه شنبه با این ابروها باشم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1402/09/06 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 این رسم مسخره رو ماهم داریم حالا من حیرون موندمدلمم نمیخاد با ابروهای پاچه بزی برم مراسم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 کمی مرتبشون کن جوری نیس ک بشه مرتبشون کرد 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
22shivana عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 23903 حالا من حیرون موندم دلمم نمیخاد با ابروهای پاچه بزی برم مراسم حالا بری اونجا می بینی هموشون آرایشم کردن دیدم که میگما
hajihaji عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 5732 جوری نیس ک بشه مرتبشون کرد ولی اقوام دور هست بابا برشون دار برن
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 حالا بری اونجا می بینی هموشون آرایشم کردن دیدم که میگما اره میدونم اونام همینن 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 ولی اقوام دور هست بابا برشون دار برن بخدا من برا مامان بزرگمم برداشتم جا نذاشتم:/چون قوم شوهرن ومیترسم بدشون بیاد وبرام حرف درارن موندم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
22shivana عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 23903 اره میدونم اونام همینن یه فامیل دور داشتیم سنش بالا بود مریضم بود همه منتظر فوتش بودن ماهم تا می شنیدیم حالش بدتر شده زودی میرفتیم موهامونو رنگ می گرفتیم
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 یه فامیل دور داشتیم سنش بالا بود مریضم بود همه منتظر فوتش بودن ماهم تا می شنیدیم حالش بدتر شد ... این یهویی مرد هنوز جوون بود 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍