2777
2789
عنوان

کسی با بچه کوچیک کنکور داده قبول شه

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 25 پست
من صبح ساعت ۴ شروع میکردم تا ۹ صبح بعد ۳ تا ۷ میخوندم با وجود بچه و همسرم نمیتونستم ساعت مطالعه امو ...

منم سنم از شما بزرگتره بیا باهم بخونیم 

۳تا ۷ بچتو کجا میزاشتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سنم از شما بزرگتره بیا باهم بخونیم  ۳تا ۷ بچتو کجا میزاشتی

دخترم ۶ سالشه بهش کتاب رنگ آمیزی میدم یا خمیر بازی یا کارتون میزارم تنقلات میزارم براش دختر عاقلیه همکاری میکنه

دخترم ۶ سالشه بهش کتاب رنگ آمیزی میدم یا خمیر بازی یا کارتون میزارم تنقلات میزارم براش دختر عاقلیه ه ...

شبا کی میخوابین ک میتکنی از ۴ بیدار باشی و ظهر هم نخوابی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ده شب میخوابم بیشتر وقت ها ۴ هم اوایل خیلی سخت بیدار میشدم ولی بعد عادت کردم 

عزیز گروه تلگزامی چیزی نداری یا بیا باهم ی جوری بخونیم

یا اینجا شروع و پایان درس خوندن رو بگیم 

ی کاری کنیم

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن گروه بزنیم برنامه بزاریم بخونیم 

قبول کردم

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن گروه بزنیم برنامه بزاریم بخونیم

سلام گلم،من هم همین قصدو دارم کنکور بدم بعد هشت سال فاصله از درس،گروهتون من رو هم ببرید مرسی🌹

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40