2777
2789
عنوان

تو دوران عقد

1599 بازدید | 96 پست

تو این دوران شوارتوک بهتون پول میداد؟چجوری؟

من نزدیک یه ماهه عقدم

یه بار گفت هفته ای چقدر بزنم برات؟منم گفتم نمیدونم هرج قدر خودت میدونی..هی گفت بگو چقدر منم نگفتم

خرید هم رفتم چند بلر گفت چیزی لازم داشتی بگو منم روم نشد بگم‌پول بزن برام..گفتم مرسی

دیگه خودشم نگفت پول بزنم برات😓😥🥲

خو بیچاره گف‌چقد بزنم تو‌نمیگی

وضع مالیش چطوره

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درامدش متغیره ولی متوسط۳۰میلیون

براخودشه یا نصفش قسط‌میره اگه قسط زیاد داره ماهی دو تومن خوبه بهت بده یا دونیم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
اوایل خریدو باخودش میرفتم کم کم روم باز شد کارتشو گرفتم بهش پول تو جیبی دادم و با پولای کارتش وسایلو ...

اولین بار چجوری بهت پول داد؟یا چی گفتی ک کارتشو داد؟

اشتباه کردی باید با ناز و عشوه ازش میگرفتی 

خرید هم باهاش برو برات خرید کنه منطقی و عاقلانه بخر نگه سبک مغزی 

لوازم ارایش لباس زیر شیک 

خوراکیهای مقوی مغزی جات 

جان خودت چیپس و پفک و لواشک نخر 

شام یا ناهار هفته ای یکبار 

تو دوران عقد شوهرتون*

من دوران عقد یه کارت به نام خودش بهم داده بود نمی‌دونستم چقدر میزنه ولی همیشه پول داشت تازه خودمم بهش گفتم باید کارت بهم بدی خرجم با توعه اونم داد 

توام بهش بگو خجالت ندارع که

خدایا شکرت🤍

خب بگو مثلا ۵۰۰چرا خجالت میکشی همسران دیگه.. بیرونم میری سعی کن یه چیزیربخری.. زنی که خرج داره ارج داره. به اندازه برای خودت خرج کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب من روم نمیشد بگم فلان قدر!گفتم خر چ قدر خودت میدونی

الان سعی کن خریداتو نگه داری با هم برین بازار ک خرجت دستش بیاد اصلا هم مراعات نکن هرچی خواستی بخر ک عادت کن درامدشم کم نیست ماشاالله

از الان هرجور یادش بدی همونجور بار میاد....مردا مث بچه ها می‌مونن هرجور پرورش بدی همونجور تربیت میشن...زنی ک خرج داره ارج داره....از الان یادش بده بهت پول بده....بگیر و خرج کن و لابلاش کم کم هم پس انداز روز مبادات کن....نکنی بعدا پشیمان میشی

خدایا شکرت