2777
2789
عنوان

قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گذشته باشه این مثل دزدی میمونه بدون اجازه ناشر استفاده کنی از آزموناش بدون هزینه

نه قلمچی اجازه میده حتی بورسیه هم خیلی داره کسی هم نخاد ازمونشو بزنه ایرادی نداره الکی نگین لطفا . ماز اینجوریه راضی نیستن ولی قلمچی نه . یه کانال تلگرام هست ایدیش اینه @Azmoonha_Azmayeshiاینم لینکشه : https://t.me/Azmoonha_Azmayeshi

هیچ چیز دائمی نیست
نه قلمچی اجازه میده حتی بورسیه هم خیلی داره کسی هم نخاد ازمونشو بزنه ایرادی نداره الکی نگین لطفا . م ...

بورسیه فرق میکنه تا بدون اجازه آزمون بدی

قلمچی از بورسیه هم سود میبره نمیدونید شما اینو

قلمچی شاگردای بورسیه اش قبول بشن دهنشون سرویس میکنه باید برای قلمچی کار کنن و تبلیغ کنن برید بخونید قوانینی که داره بورسیه

بورسیه فرق میکنه تا بدون اجازه آزمون بدی قلمچی از بورسیه هم سود میبره نمیدونید شما اینو قلمچی شاگر ...

ب اندازه کافی بچه های مردم و تیغ میزنن تو نگران بی اجازه ازمون زدن نباش

هیچ چیز دائمی نیست
ب اندازه کافی بچه های مردم و تیغ میزنن تو نگران بی اجازه ازمون زدن نباش

بیا 

نه به اون حرفت نه به این حرفت

چه ربطی داره آخه اصلا قلمچیدزد آدم کش اگه ما ازش دزدی کنیم دلیل میشه

ضمنا نوش جونش نون خلاقیتش میخوره بچه های مردم نرن ثبت نام نکنن

بیا  نه به اون حرفت نه به این حرفت چه ربطی داره آخه اصلا قلمچیدزد آدم کش اگه ما ازش دزدی کنیم ...

وای تروخدا ول کن
اگ راضی نبود مثل ماز مینوشت قلمچی راضی نیست اگ بخاین بدون شرکت توی ازمون سوالاشو حل کنین . ولی میبینی ک نگفته . کجای این کشور عادلانه و قانونمنده ک بخایم ی ازمون زدن و انقد سخت بگیریم ؟ یجور حرف میزنی انگار سوئیسه اینجا . ن عزیزم ایرانه . میفهمی ؟ بقیه کشورا بهترین اموزش و پرورش و دارن ولی اینجا چی ؟ ماهی چقد ب دانش اموزا پول تو جیبی میدن مث بقیه کشورا ؟؟؟؟ بس کن انقد رو مخم نرو (:

هیچ چیز دائمی نیست
مثل اینکه متوجه نمیشی داغون بودن مملکت دلیل نمیشه ما دزدی کنیم

اتفاقا دلیل میشه . وقتی همه دارن اینجوری رفتار میکنن وقتی هیچ توجهی به احساس و روحیه و عزت نفس منه جوان نمیشه پس منم میشم مث بقیه ادما . چی میشه مگ؟
هروقت امکانات و اموزش  توی ایران درست شد من بابت ی ازمون زدن حس عذاب وجدان میکنم ن اینکه هیچی سرجاش نباشه من بگم وای نه این دزدیه /:

هیچ چیز دائمی نیست
اتفاقا دلیل میشه . وقتی همه دارن اینجوری رفتار میکنن وقتی هیچ توجهی به احساس و روحیه و عزت نفس منه ج ...

حالت خوب نیست

مثل اینه که بگی همه آدم کشن منم آدم کش میشم

جناب آیکیو حلال و حرام خدا به درست یا خراب بودن ایران ربطی نداره هرکسی تو قبر خودش میذارن

شما فکر کنم ازین خانم بدحجابایی که بهشون میگی حسابتو رعایت کن میگه حالا مملکت این همه دزدی و فساد یه حجاب من مهم شده

آخه چه ربطی داره یه ذره عقل داشته باشید