2777
2789
عنوان

بخشیدن آدما

245 بازدید | 16 پست

خیلی سخت نیست که آدم بخواد، کسایی رو که تو گذشته بهش بد کردن رو ببخشه

این سخته که چه جوری کنار بیای با آدمایی که همش افکار منفی دارن و هرازگاهی یه زخمی هم به تو می زنن و غریبه نیستند که بتونی حذفشون کنی

شما راه سازش و کناراومدن با چنین آدمایی رو می دونین؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره اگه اون شخص شریک زندگیت باشه خیلی سخته 😔😔💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

تو روز سخت زندگیم ،بابام منو مادرمو رها کرد رفت

بعد پشیمون شد بعد چندین ماه

اما دیگه اجازه ندادیم برگرده پیش ما

هیچ علاقه ای بهش ندارم .حتی شبا کابوس میبینم برگشته و با جیغ از خواب میپرم

این آدم بخشش داره؟؟؟؟

بادبخشیدن آروم میگیرم

بخاطر آرامش روح روانم میبخشم

البته اینم میدونم هرکس لایق بخشیده شدن نیست

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

راستش منم یه سریا رو هیچوقت نتونستم ببخشم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من الان دقیقا این موقعیتم دونفرازنزدیکام بدترین زخماروبهم زدن الان پشیمونن انگار و از منم‌توقع دارن کل سالای قبلو فراموش کنم من چون مجبورم ببینمشون درظاهر بخشیدم‌ ولی هربار دیدنشون خاطرات تلخ قبلو برام‌زنده میکنه

تو روز سخت زندگیم ،بابام منو مادرمو رها کرد رفت بعد پشیمون شد بعد چندین ماه اما دیگه اجازه ندادیم ...

بله ببخشین 

سخت نگیرین  حساب کنی  شمام با روندنش دلشو شکستین .

.. حالا من نمیدونم جریان چی بوده  در حد پست شما گفتم 

من آدمهایی که امشب به خاطر یه نر هیز بی سر وپا منو محکوم کردن و الکی تهمت زدن نمی بخشم خدا عادله

واگذار کن به خدا 

باور کن تاوان میدن همین امشب یکی شون اومد تو خصوصی حلالیت طلبید گفتم خدا جوابتو بده نبخشیدمت یکی دیگه هم فوری درخواست تعلیق داد 

خدا صبرش زیاده 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
بله ببخشین  سخت نگیرین  حساب کنی  شمام با روندنش دلشو شکستین . .. حالا من نمیدونم ج ...

پدر من اعتیاد شدید داشت...خیلی خاستیم ترک کنه...توی گوشیش پر از شماره زنهای مختلف بود ...رنگارنگ

شما یه لحظه فقط خودتونو بزارین جای منو مادرم

ببینید کی دل کیو شکونده