پانیک یاحمله عصبیه استرس مادر تمام بیماریهاس.تا میتونی کنترلش کن.
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من یک مدت یکطرف بدنم گز گز وسوزن سوزن وبعدش بی حس میشدضعف عضلاتم داشتم فک کردم ام اسه رفتم نوار مغزی وام آر آی گردن وستون مهره ومغز دادم
آخرش مشخص شد از استرس مدام سالها میگرن گرفتم.
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
انشا الله که نیست گلم. گل گاو زبون یا گلاب وسنبل الطیب یا اسطوخودوس برای استرس خوبه . استرستو کنترل کنی همه چی حله . 🌹