2821
2789
عنوان

كيا عصبين

73 بازدید | 8 پست

استرس شديد دارم

وقتي يجام درد ميكنه از ترس زياد حمله عصبي ميشم انگار 

فك ميكنم ميميرم 

مامانم مريض شد از ترس زياد زانو درد گرفتم زانوم بي حس ميشد 

الان پاهام مور مور سوزن ميشه

ميترسم ام اس گرفته باشم

پانیک یاحمله عصبیه  استرس مادر تمام بیماری‌هاس.تا میتونی کنترلش کن.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پانیک یاحمله عصبیه  استرس مادر تمام بیماری‌هاس.تا میتونی کنترلش کن.

قلم پام درد گرفت يهو ، فكرم هزار جا رفت گفتم نكنه سرطان استخوانه نكنه ام اسع

اسنقدر استرس بهم وارد شد

رفتم دكتر گفت ويتامين دي نداري

سوزن زد بهم و قرص كلسيم ٥روزه استفاده ميكنم

الان ساق پام مورمور ميشه گف پام سوزن ميشه

نميدونم از چيه

باید چکاپ کلی بدی مشخص بشه .

من یک مدت یکطرف بدنم گز گز وسوزن سوزن وبعدش بی حس میشدضعف عضلاتم داشتم فک کردم ام اسه  رفتم نوار مغزی وام آر آی گردن وستون مهره ومغز دادم

آخرش مشخص شد از استرس مدام سالها میگرن گرفتم.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

باید چکاپ کلی بدی مشخص بشه . من یک مدت یکطرف بدنم گز گز وسوزن سوزن وبعدش بی حس میشدضعف عضلاتم داشتم ...

كاش مال منم ام اس نباشه

چكاپ دادم (خون ادرار مدفوع)

ويتامين دي ب ١٢كمه و كلسيوم

٤روزه امپول و قرص ميخورم دردم برطرف نشده

باید چکاپ کلی بدی مشخص بشه . من یک مدت یکطرف بدنم گز گز وسوزن سوزن وبعدش بی حس میشدضعف عضلاتم داشتم ...

منم مدام استرس داشتم 

استخون گونه هم سوزن ميشه

اي خدا من چمه 😭

انشا الله که نیست گلم. گل گاو زبون  یا گلاب وسنبل الطیب یا اسطوخودوس  برای استرس خوبه .  استرستو کنترل کنی همه چی حله . 🌹