2777
2789

بچه ها اول بگید که قشنگه ؟و چه رنگی بتظرتون قشنگ تره ؟

بعدم اینکه چطور اعتماد کنم ؟

این پیج کانال تلگرامم داره و آدرس فروشگاهشو حضوری هم زده ...

حالا ازش سفارش بدم ؟ ندادم تاحالا 

خانماااااا توروخداااااا برام گزارش بزنید کاربریم بترکههههه توروخداااااا 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خانماااااا توروخداااااا برام گزارش بزنید کاربریم بترکههههه توروخداااااا  

خب تاپیک بزن نی نی یار رو تگ کن کاربریتو حذف میکنه من قبلا اینکارو کردم ۵ دقیقه ای کاربریم حذف شد

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تاپیک بزن نی نی یار رو تگ کن کاربریتو حذف میکنه من قبلا اینکارو کردم ۵ دقیقه ای حذف شد

بلد نیستم تگ کنم برام تگش میکنی

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

حضوری بخر اینا از دور خوشگلن از نزدیک من دیدم مثل بادکنکی‌ان که پارچشون صدا میده انگار هر لحظه نخ‌های روش میخواد نخ کش بشه پارچه اصلی رو پاره کنه

به عنوان کسی ک هرسال انلاین می خرید توصیه میکنم فقط حضوری برین که جنس کارو حداقل ببینی قیمت همونه حتی شاید یکم ارزون‌تر از پبج

بلد نیستم تگ کنم برام تگش میکنی

ی تاپیک بزن حذف کاربری بعد بگو برات یکی تگ کنه ک کاربریت بترکه من هر چی تگ کردم آبی نشد

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست